ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заява Партії регіонів з приводу брутального побиття народних депутатів Верховної Ради України в Ужгороді

    25 апреля 2024 четверг
    54 переглядів

    Подія, що трапилася минулої ночі, з 20-го на 21-те травня в Ужгороді, без сумніву, свідчить про одне: нова влада остаточно зняла з обличчя маску демократії. Брутальне і жорстоке побиття групою правоохоронців депутатів Верховної Ради України Тамари Прошкуратової, Нестора Шуфрича та Володимира Воюша у палаті Ужгородської лікарні – це безпрецедентний випадок топтання по Конституції, по демократичних принципах, по тих ідеалах, які проголошувала нова влада зі сцени так званої помаранчевої революції. Це ще один факт у низці переслідувань представників опозиції поряд зі справами Бориса Колеснікова, Руслана Боделана, Михайла Рєзніковича та багатьох інших. Сьогодні ми маємо свідчення про вісімнадцять тисяч випадків переслідування наших прибічників.Повертаючись до драматичних подій минулої ночі в Ужгороді, звертаємо увагу на той факт, що народні депутати України не робили нічого антизаконного, коли чергували біля ліжка хворого товариша по партії – члена СДПУ (о), екс-губернатора Закарпаття, колишнього народного депутата України Івана Різака. Чому цей природній вияв людської уваги і турботи викликав таку люту реакцію правоохоронних органів? Чому звичайне чергування біля ліжка недужого стало причиною того, що, наприклад, народного депутата Нестора Шуфрича правоохоронці в масках товкли головою об підлогу, нанісши йому значних тілесних ушкоджень? Чому били жінку – парламентаря, Героя України Тамару Прошкуратову?

    Ми ставимо ці питання Президентові України Віктору Ющенку. Ми рішуче вимагаємо від гаранта Конституції припинити політичний терор опозиційних сил, звільнити з-за грат всіх політв'язнів нової влади, у тому числі І. Різака та голову Донецького обласного відділення Партії регіонів Б. Колеснікова, негайно розслідувати факт побиття народних депутатів України в Ужгороді та відправити у відставку з посади міністра внутрішніх справ Ю. Луценка.

    Ми звертаємося до міжнародної спільноти, до правозахисних організацій Європейського Союзу і всього світу з закликом, щоб вони нарешті побачили те, на що ми постійно акцентуємо їхню увагу, і змусили українську владу припинити в державі політичний терор.

    Ми вимагаємо від голови Верховної Ради України Володимира Литвина термінового скликання позачергового пленарного засідання парламенту і розгляду на ньому ситуації, яка склалася в Україні з правами людини.

    Партія регіонів

    Вікто Янукович
    "Трудовая Украина" настаивает на независимом расследовании событий в ночь на 21 мая в Ужгороде
    О 12.00 в Києві розпочнеться засідання керівників парламентських фракцій щодо ситуації з побиттям народних депутатів України в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановна бандо під назвою "Партія регіонів"! Може досить? Може досить тих 14 років вашого хазяйнування? Може досить пролитої крові справжніх Героїв України (а не таких як Тамара Прошкуратова і т.п.) Герої - це Вячеслав Чорновіл, Гія Гонгадзе, Володимир Сливка, Вадим Гетьман, врешті решт Георгій Кірпа, який багато зробив зокрема для нас, Закарпатців!!!

    Народ не сліпий і він бачить і знає, що НІЯКИХ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ НЕМАЄ. ВЛАДА ВИКОНУЄ ОДНУ ЗІ СВОЇХ ГОЛОВНИХ ПЕРЕДВИБОРЧИХ ОБІЦЯНОК - "БАНДИТАМ ТЮРМИ!". А БАНДИТИ, ТАКІ ЗОКРЕМА ЯК ШУФРИЧ АЖ НІЯК НЕ ХОЧУТЬ СИДІТИ ЗА ГРАТАМИ. В ЦЬОМУ ВСЯ ПРОБЛЕМА.
    Так що якщо у вас є хоч краплина совісті, заспокойтесь і починайте працювати для блага народу, а не продовжуйте свої злочини!