ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зі скаргою на складені виборчі списки 31 жовтня до суду звернулося 811 закарпатців

    25 апреля 2024 четверг
    82 переглядів

    На традиційній прес-конференції голова Закарпатської ОДА Іван Різак зізнався, що, не отримавши у п'ятницю запрошення проголосувати, він звернувся до виборчої комісії з проханням розібратися, у чому справа. З'ясувалося, що його прізвища не внесли до списків виборців. Помилку було виправлено і губернатор виконав свій громадянський обов'язок. До речі, не знайшов себе у виборчих списках і довірена особа Віктора Януковича, ректор УжНУ Василь Русин.

    Коментуючи таку ситуацію, голова Закарпатської ОДА сказав, що у даному випадку влада якраз була стороною, абсолютно не зацікавленою у фальсифікації списків виборців. „Ми, як ніхто інший, хотіли чесних і прозорих виборів, тому всі звинувачення адмінресурсу у подібній ситуації є безпідставними”. Губернатор Закарпаття запевнив, що до 21 листопада до вирішення всіх проблемних питань поставляться дуже серйозно.

    Загалом же по області до суду зі скаргою на складені виборчі списки 31 жовтня звернулося 811 закарпатців. У 802 випадках скарги було задоволено і громадяни змогли проголосувати. 30% усіх випадків припадає на Ужгород.

    Вісник
    Закарпатським соціологам запропоновано піти у відставку
    Голова Закарпатської обласної організації Партії регіонів України, член виконкому Баранинської сільради Олександр Ледида на виборах працював на Віктора Ющенка?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору