ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець убив свого пасинка

    30 апреля 2024 вторник
    26 переглядів

    У неділю, 13 березня, об 11 годині 30 хвилин до чергової частини Оболонського районного управління МВС столиці надійшла інформація про те, що чоловік виявив труп свого пасинка. Останні два тижні вони проживали та працювали разом.Як з’ясували правоохоронці, після спільного розпиття горілчаних виробів, 61-літній мешканець Закарпатської області вбив свого, хоча й нерідного, але сина. Що його до цього спонукало? Відповідь одна - оковита.

    Коли оперативна група прибула на місце пригоди, заявник намагався ввести в оману працівників міліції, але те, що побачили останні, дозволило майже відразу розкрити злочин.

    За розповіддю вітчима, ввечері хлопець пішов за горілкою, та коли він повернувся, не чув і не бачив. Лише ранком він виявив померлого, який знаходився в ліжку.

    При огляді оперативними працівниками жертви помічено, що він був одягнений в спортивні штани, на яких були плями крові. На светрі - пошкодження від гостро-коло-ріжучого предмета, але крові ніде немає. Згодом з'ясувалася причина - смертельне поранення було заклеєно скотчем.

    Під впливом доказів вітчим зізнався у скоєному. Ведеться слідство.



    Кримінальні хроніки Києва

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору