ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В ЦВК Шуфрич жбурнув в Ключковського мікрофоном

    30 апреля 2024 вторник
    51 переглядів

    Народний депутат України, довірена особа кандидата на пост президента Віктора Януковича Нестор Шуфрич під час засідання Центральної виборчої комісії у вівторок кинув мікрофон у народного депутата України, довірену особу кандидата на пост президента Віктора Ющенка Юрія Ключковського. Це сталося під час обговорення роз’яснень ЦВК щодо порядку голосування громадян вдома, повідомляє кореспондент «proUA».



    Зокрема, на засіданні йшлося про те, щоб перелічити, які саме організації можуть завірити копію документа, який засвідчує інвалідність, що його потрібно представити на дільниці для отримання права голосувати вдома. Під час обговорення йшлося про те, щоб ЦВК розширила права інвалідів у виборчому процесі, на що голова комісії Ярослав Давидович зауважив, що ЦВК не має приймати подібних рішень і має діяти згідно із законом. Під час свого виступу з цього приводу Шуфрич назвав “цинізмом” слова Ключковського про те, що “Конституція дає всім рівні права, але не дає нікому привілеїв”. Ключковський попросив слова. Він звернувся до Шуфрича по мікрофон, той кинув мікрофоном у Ключковського, сказавши: “Тримай!”.



    У свою чергу Ключковський відзначив, що цинізмом є не його позиція про те, що всі громадяни є рівними, а те, що масово порушувалися права громадян, які голосували вдома, “коли в публічних місцях замість інвалідів голосували цілком здорові громадяни”.

    ua.proua.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору