ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Декларуйте, громадяни, валюту!

    30 апреля 2024 вторник
    41 переглядів

    Cхоже, громадяни Чеської Республіки при перетині українсько-словацького кордону вирішили окупувати митний пост “Ужгород” незадекларованою валютою...

    Так, як повідомила “UA-Reporter.com” головний інспектор по зв’язках із громадськістю та ЗМІ Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська, тільки за останні 2 дні, при в’їзді в Україну один чех при проходженні митного контролю не задекларував 2 285 євро. Через кілька годин інший чех також намагався провести на територію України незадекларовану валюту на суму 800 євро та 16 200 чеських крон.

    А от вночі, з вівторка на середу, вже на виїзді з України третій чех не задекларував 390 євро та 3000 чеських крон.

    Усі ці громадяни порушили митні правила, і таким чином незадекларована валюта на загальну суму 25 тисяч гривень вилучена.

    Загалом з початку липня цього року ужгородськими митниками було складено 11 протоколів і вилучено незадекларовану валюту на суму близько 110 тисяч гривень.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не ведеться ніякої розяснювальної роботи, що до доведення до людей змін і вимог митного законодавства.Ясна річ, що і люди поводятся належним чином.До цього часу не збагну,яку суму маю декларувати письмово,а яку усно.Підскажіть будьласка.