ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

18 жовтня в Ужгород прибуде Чудотворна Пресвята Богородиця із Угорщини

    29 червня 2024 субота
    48 переглядів
    Чудотворна Пресвята Богородиця

    18 жовтня 2014 року, у суботу, вперше в історії Церкви Христової на Закарпатті відбудеться знаменна подія.
    У цей день, о 9:00 год. (к.ч.) ЧУДОТВОРНА ПРЕСВЯТА БОГОРОДИЦЯ із СЕНТКУТУ (Угорщина) прибуде до Ужгородського Римо-Католицького Костьолу Святого Георгія, де перебуватиме до 13:00 години.



    Потім урочисто ЧУДОТВОРНА ПРЕСВЯТА БОГОРОДИЦЯ буде перенесена в Ужгородський Хрестовоздвиженський греко-католицький Кафедральний Собор, де, для вшанування вірниками , буде перебувати до 17:00 години.
    ЧУДОТВОРНА ПРЕСВЯТА БОГОРОДИЦЯ, яка постійно знаходиться у Сенткуті допомагає людям зміцнити в людських серцях віру, надію та любов, подолати перешкоди на шляху спасіння душі, дає сили і відвагу для подолання важких життєвих перешкод, позбавитись від хвороб, в тому числі незцілимих, прожити праведно і щасливо життя, сприяє вирішенню сімейних проблем та допомагає у здійсненні добрих справ, приходить на допомогу подружжю у народженні діточок. Незаміжнім дівчатам та неодруженим юнакам допомагає знайти гідного супутника життя.
    До Неї закарпатські вірники приходять у Сенткут уже десятки років і моляться про найголовніше і важливе, про те, що може вплинути і змінити всю подальшу долю людини. За свідченнями багатьох людей, Пресвята Діва Марія вислуховує щирі прохання і, в скорому часі, після молитви перед нею, виконує їх.
    Щиросердечно запрошуємо на зустріч ужгородців та гостей міста із Пресвятою Дівою Марією. Відкриємо перед Нею свої серця і попросимо в нашої найщирішої Заступниці милості, відради та допомоги в теперішній нелегкий час нашого життя.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору