ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Військові комісари Закарпаття перебувають на командно-штабних навчаннях у Львові

    01 июля 2024 понедельник
    29 переглядів

    У військах Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України триває активний період літнього бойового навчання.Зокрема, на Яворівському загальновійськовому полігоні триває тактико-вогнева конференція за участю командирів бригад, полків і батальйонів, їх заступниками, командирами рот, командирами ремонтних взводів ракетно-артилерійського озброєння.

    Головна мета заходу, який проходить під безпосереднім керівництвом заступника командувача військами Західного оперативного командування з бойової підготовки генерал-лейтенанта Володимира Баталюка, полягає у доведенні до командного складу частин та з’єднань нових форм та способів дій механізованих і танкових підрозділів у сучасних збройних конфліктах, нейтралізації і знищенні незаконно створених озброєних формувань у взаємодії з підрозділами аеромобільних військ та армійської авіації, організації взаємодії з підрозділами інших силових структур України.

    В ході конференції на танковій директрисі полігону з офіцерами проводитимуться практичні заняття з вогневої підготовки, виконуватимуться вправи зі стрілецької зброї та озброєння бойових машин.

    В цей же час під керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки начальника штабу Західного оперативного командування полковника Василя Цегельника проводиться командно-штабне навчання з командним складом 128-ї окремої механізованої бригади та військових комісаріатів Закарпатської області. Основна увага в ході цього заходу приділяється практичному залученню військовозобов’язаних у визначенні військові частини.



    Міністерство оборони України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору