ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Єврокар" і "Ядзакі-Україна" — попереду всього Ужгородського району!

    29 июня 2024 суббота
    39 переглядів

    За січень-серпень 2005 року в Ужгородському районі Закарпаття обсяг виробництва промислової продукції, порівняно з показником минулорічного періоду зріс на 37,9 %, що на 26,5 відсотка більше від середнього показника приросту промислового виробництва по області.Як повідомила начальник відділу статистики соціальних програм та послуг Ужгородського районного управління статистики Оксана Дрина, високий приріст обсягів промислового виробництва до відповідного періоду попереднього року забезпечено двома підприємствами машинобудування (ЗАТ «Єврокар» та ТОВ «Ядзакі-Україна»), підприємствами харчової промисловості та переробки сільськогосподарської продукції, зокрема: фірма «Хіпп-Ужгород», ТОВ «Соя-Прогрес», ВАТ «Ужгородмолоко» та агрофірма «Леанка». Однак до попереднього місяця допущено спад промислового виробництва на 18,3 %. Зниження долущено на 9 підприємствах із 17-ти підприємств щомісячного обліку.

    Вироблена продукція має ринки збуту. За 7 місяців поточного року реалізовано продукції на 480,5 млн.грн., питома вага в загально-обласному обсязі становить 32,5 %. Із загального обсягу реалізованої продукції основну частку (98,7 відсотка) займає продукція обробної промисловості. За результатами роботи промисловими підприємствами, показники яких обліковуються щомісячно, отримано прибутків на суму 39,4 млн.грн.

    Залишається проблемою для промислових підприємств платіжна дисципліна. Сума дебіторської заборгованості станом на 1 серпня становила 132,9 млн. гри., кредиторської — 114,5 млн. грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору