ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шість пакистанців та індус заблукали в лісах Закарпаття...

    01 мая 2024 среда
    42 переглядів

    На Закарпатті неподалік україно-словацького кордону прикордонний наряд застави «Кам’яниця» Чопського загону затримав групу нелегальних мігрантів – шість вихідців із Пакистану та одного індуса. Всі вони були без документів. Для цієї ділянки кордону такий випадок звичний, однак курйоз полягає у тому, що прямуючи лісом, іноземці вийшли простісінько на прикордонну заставу, де були затримані чатовим, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

    Як з’ясувалося, мігранти прибули із рідних країв до Росії на законних підставах. На цьому їх легальний статус закінчився. Далі шлях уже незаконних мігрантів пролягав для пакистанців через Білорусь до Києва, а от громадянин Індії потрапив до столиці нашої держави безпосередньо із Росії. Проживши якийсь час у Києві, іноземці були перевезені у Закарпаття, після чого провідники вивезли у ліс та, показавши напрямок у якому потрібно рухатися, зникли.

    Голодні й виснажені іноземці, за їхніми словами, блукали закарпатськими лісами шість днів, аж поки не вийшли на прикордонну заставу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору