ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У сусідів 13-річна школярка, посварившись із матір’ю, імітувала своє викрадення

    03 июля 2024 среда
    27 переглядів

    Чернівецька школярка імітувала своє викрадення. Її шукав весь особовий склад буковинської міліції, прокуратура та СБУ
    13-річна школярка із Чернівців, щоб «провчити» матір, з якою вона посварилася, за прикладом американської кінострічки імітувала своє викрадення. Вона не очікувала, що на відміну від «копів» буковинські правоохоронці спрацюють значно оперативніше та професійніше. 20 жовтня ввечері до правоохоронців звернулася стурбована жінка з повідомленням про викрадення її дочки. Мати розповіла, що вона пішла до супермаркету та не повернулась, а через деякий час на її мобільний телефон надійшло SMS повідомлення, в якому зазначалось, що донька викрадена і якщо вона не виконає певні умови, то її дитина постраждає.

    По тривозі терміново був піднятий весь особовий склад буковинської міліції. Правоохоронці одразу приступили до розшукових заходів. Пізніше, на мобільний телефон матері зателефонувала донька і повідомила, що її утримують в автомобілі, який пересувається по місту. Всі виїзні шляхи з обласного центру та області були перекриті посиленими оперативними нарядами міліції, перевірялись всі підозрілі автомобілі.

    Розшукові заходи, які особисто очолював начальник УМВС області Василь Василов, тривали всю ніч. Приєдналися до операції з розшуку дитини керівництво та працівники прокуратури та СБУ. Понад 300 співробітників міліції відпрацьовували різні версії викрадення. І близько 10 години ранку, після 12 годинної роботи, правоохоронці знайшли та затримали дівчину цілу та неушкоджену недалеко від свого будинку.

    Як з'ясували співробітники міліції, дівчина сама зімітувала своє викрадення. У виправдання вона пояснила свої дії примусом з боку іншої особи. Але співробітники слідчого відділу УМВС встановили, що і ця історія була вигадана. Через годину розмови зі слідчим 13-річна чернівчанка зізналася в імітації свого викрадення. Причини подібного вчинку неповнолітньої доволі прості: посварилася з матір'ю та вирішила її «провчити», повідомив "ЗІК".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору