ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська територіальна організація Українського Союзу ветеранів Афганістану незадоволена якістю своєї участі у виборчій компанії 2006 року

    29 июня 2024 суббота
    49 переглядів

    Вчора в Ужгороді відбулося засідання правління Закарпатської територіальної організації Української спілки ветеранів Афганістану, в ході якого були підбиті підсумки участі ЗТО УСВА у виборах 2006 року, а також обговорено організаційні питання.З доповіддю про підсумки участі закарпатських "афганців" у виборах 26 березня виступив голова ЗТО УСВА Сергій Слободянюк. Після детального обговорення члени правління визнали роботу районних та міських організацій ЗТО УСВА щодо їх участі у виборах 2006 року за виборчими списками СПУ до Верховної Ради України, до Закарпатської обласної ради та інших рад місцевого рівня недостатніми.

    З організаційних питань правління визнало за доцільне провести на початку червня чергову конференцію ЗТО УСВА. Для цього місцевим "афганським" організаціям рекомендовано провести у квітні чергові конференції з представництвом не менше трьох делегатів від кожної первинної організації ЗТО УСВА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не стоит особо убиваться по єтому поводу. Это на первый взгляд "афганцы" в Закарпатье не получили ожидаемого. А по сути социалисты - это же ещё не все "афганцы". Среди учасников боевых дейсвий есть и БЮТовцы, и Ющенковцы и регионалы. Главное что бы "избранные" не забыли,прежде всего, о социальных проблемах своих "аполитичных" побратимов. Иначе пусть перенимают опыт иммиграции...Благо есть у кого.