ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рату "коронували" на Ужгород...

    30 июня 2024 воскресенье
    50 переглядів

    Вчора відбулася "екстрена" сесія Ужгородської міської ради, на якій за участі 31 депутата "старого" скликання було поспішно проведено "інавгурацію" нового мера обласного центру Сергія Ратушняка.

    Чому поспішно? Та тому, що п.Рату била така нетерплячка всістися в мерське крісло, що він знехтував усіма нормами виборчого законодавства України в цьому питанні! Так, С.Ратушняк не захотів чекати не тільки на офіційне оголошення остаточних (а не попередніх!) результатів виборів міського голови і депутатів міської ради, але, зокрема, й хоч якихось рішень Ужгородської ТВК щонайменше за двома скаргами — політичної партії “Еко+25” та кандидата на посаду Ужгородського міського голови Бориса Борисова щодо визнання виборів міського голови та до Ужгородської міської ради недійсними. Мало того, ці два суб’єкти виборчого процесу мають намір — у випадку, якщо ТВК не задовольнить їхні вимоги — звертатися до судових інстанцій! У такому випадку необхідно буде дочекатись і судових рішень!

    Однак Раті закони — до лампочки! Це вже добре затямили ужгородці, адже останні роки він тільки те й робив, що паплюжив своєю поведінкою добре ім’я їхнього рідного міста. Вірним обраному “стилю” він залишився і нині: у залу Ужгородської міської ради нагнали тих депутатів, кого Рата протягом чотирьох років їхньої каденції називав (як у своїй “кишеньковій” пресі, так і в парламенті) злодіями, які, за його словами, дерибанили наліво й направо ужгородську землю і майно — ...освітян, медиків, ну, і звісно ж, комунальників. І вони, перестрашені (а таких набралися 31 із 40 міських депутатів, решта взяти участь у інавгураційному “шоу” категорично відмовилася, так як поважають депутатський мандат, який їм довірили виборці), швиденько дали “добро” на передчасне, а тому незаконне, наділення Рати мерськими повноваженнями.

    З огляду на все це вчорашня сесія Ужгородської міської ради більше нагадувала злодійський “східняк”, на якому коронують злодіїв у законі, аніж засідання законного представницького органу місцевого самоврядування...



    Клуб професійних журналістів Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Если Рата с нарушения закона начинает, на том же своё мэрство и закончит...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Его мерство закончится там где Погорелов начинал карьеру!#

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слобода, на цьому, як ти пишеш, східняку були твої соратники. Навіть Бєляков спокійно голосував. Може вже заспокойся, бовдуре!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А нос что надо.Далеко пойдет .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слободянюківські писаки! Заспокійтеся! Ратушняк - законний мер. Його обрали люди. А діяльність ваших погорєлових, слободянюків, ващуків і сидорів теж оцінила громада.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Куда интереснее – соотношение между затраченными средствами и набранным процентом голосов: так называемая средняя стоимость голоса избирателя, которая также оказалась выше, чем в ходе прошлых парламентских выборов. Выяснилось, что дороже всего, по оценкам "Свободы слова", он обошелся все тому же Народному блоку Литвина (в среднем 300 гривен), а дешевле остальных – Блоку Юлии Тимошенко (от трех до пяти гривен за один голос). Таким образом, приведенные выше данные свидетельствуют о том, что не все в этом мире – в том числе и в предвыборной кампании – решают деньги.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    DOBRIY DIADKO TILKY NAY POCADIT VSIX OBRIZANCIV

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Yak posadit? Yaksho vin sam v zasosi z obrizancami!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нет повести печальнее на свете, чем повесть о Рате, Слободе и Цапе с Беляковым... Одним словом - маємо те, що маємо (Л.Кравчук)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Собаки лают, караван идет.