ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

200 млн.грн. — таким є кредитний портфель Закарпатського "Авалю"

    01 июля 2024 понедельник
    33 переглядів

    Кредитний портфель Закарпатського обласного філіалу банку «Аваль» станом на 25 квітня 2006 р. перевищив 200 млн. грн.Як повідомили у обласному філіалі, на сьогодні у кредитному портфелі Закарпатського ОФ банку «Аваль» кошти, надані фізичним особам, складають понад 145 млн. грн., юридичним особам — близько 55 млн. грн.

    За підсумками минулого року портфель споживчих кредитів банку «Аваль» у Закарпатській області збільшився удвічі й продовжує динамічно зростати: з початку поточного року він збільшився більш ніж на 35 млн. грн. або на 32 проц.

    Найбільшою популярністю серед населення Закарпатської області користуються кредити на придбання житла та автомобілів, частка яких у кредитному портфелі постійно зростає. Із початку 2006 року відділеннями банку у області було видано близько 200 кредитів на придбання авто та майже 70 кредитів на купівлю і будівництво житла.

    Завдяки таким темпам приросту портфелю Закарпатський ОФ банку «Аваль» зберігає одне з лідируючих місць серед банківських установ гірського краю в сфері кредитування.
    З початку року банк "Аваль" видав кредитів закарпатцям на суму 59 млн.грн.
    Кредитам аграриям — "зеленую улицу"
    "Аваль" відкриває нові відділення

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    A skliky procent bere za ipoteku bank??

    Dekuju.