ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Балога вручив матері героя Чорнобиля ключі від новенької "Таврії" та путівки в санаторій

    29 июня 2024 суббота
    33 переглядів

    Сьогодні міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Балога вручив ключі від новенької „Таврії-Славута”, а також три путівки в один із закарпатських санаторіїв, матері загиблого героя Чорнобиля, Героя Радянського Союзу Володимира Павловича Правика, повідомила прес-служба МНС України.

    - Вперше за двадцять років після аварії на ЧАЕС, лише коли керівником МНС став Балога, - сказала Наталя Іванівна, - нас, батьків, дружин і дітей пожежників, які першими прибули на місце вибуху, почали запрошувати в Міністерство. Я дуже вдячна Віктору Івановичу за його чуйність і людяність. У Вишневому під час ХІХ Міжнародних змагань із пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних – героїв Чорнобиля, на яких були присутні сім’ї загиблих і померлих пожежників, Міністр підійшов до кожного з нас і розпитав про проблеми. Тоді і поскаржилася, що маю потребу в новому автомобілі, бо наш старенький легковик постійно ламається. І ось за два тижні вже отримала ключі, також невдовзі поїдемо оздоровлятися в Карпати. Я вдячна керівництву МНС за те, що в Міністерстві бережуть пам’ять про мого сина і не кинули нас напризволяще.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    no jo, ajbo syna ju nitko neverne ....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А до чого тут завидівський песиголовець?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Долой помаранчевого вора-проститута

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    desojiv piar, zabotitsja nado ob o vseh, nuzhno dat dostolnuju zarplatu i pensiju, goschinovnikam 3-5 kratnuju zarplatu ot minimalnoj zarplati i nikakih doplat na ozdorovlenie itd. To sto pomogli eto horoso, predstavljaju, kak ona budet razejzhat na masine.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знову чиновники рисуються на фоні людської біди.
    Ганьба!