ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ужгородтеплокомуненерго" залишилося без керівника

    17 июня 2024 понедельник
    48 переглядів

    Від сьогодні в КП "Ужгородтеплокомуненерго" — безвладдя. Напередодні його санатори підписали наказ про звільнення Юрія Георгійовича Фогела, який більше трьох років керував цим комунальним підприємством обласного центру Закарпаття, за власним бажанням.

    Юрій Фогел — ще директор КП
    Юрій Фогел — ще директор КП "Ужгородтеплокомуненерго" (фото з архіву).

    Як прокоментував "UA-Reporter.com" сам Юрій Фогел, дане рішення далося йому непросто, однак іншого виходу за обставин, що склалися, в нього не було. Що ж це за обставини? Нова влада м.Ужгород (а це, передусім, мер Сергій Ратушняк), за словами Юрія Георгійовича, "взяла курс" фактично на знищення "Ужгородтеплокомуненерго".

    По-перше, за "ініціативи" Ратушняка створюється нове комунальне підприємство, завдання якого ідентичні діючому "Ужгородтеплокомуненерго", на що виділено більше мільйона гривень. Водночас на підготовку міських тепломереж до нового опалювального сезону з міськбюджету не виділено жодної копійки!

    По-друге, нова міська влада не має чіткого планового бачення місця "Ужгородтеплокомуненерго" у системі життєзабезпечення міста. Її "бачення" зводиться до одноосібного суб’єктивізму пана Ратушняка: мовляв, передусім бюджетні установи, а населення нехай саме якось вирішує проблеми з теплом у власних домівках!..

    По-третє, ігноруючи потреби КП "Ужгородтеплокомуненерго", міська влада на чолі з мером (а, швидше за все, він сам), проголошуючи про "розбудову" системи будинкових міні-котелень та установлення в квартирах індивідуального теплового обладнання, робить це з чисто демагогічних і популістських міркувань, так як фінансування подібних прожектів потребує кількох річних бюджетів м.Ужгород, що є просто нереально!

    ***

    Сьогодні о 13.00 в Ужгородському прес-клубі реформ (вул.Собранецька, 3) відбудеться прес-конференція екс-керівника КП "Ужгородтеплокомуненерго" Ю.Г.Фогела, на якій він більш детально розповість про ситуацію навколо цього комунального підприємства.
    Юрій Фогел: Батареї просять тепла,
    або відверто про проблеми "Ужгородтеплокомуненерго"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що сталось - те сталось.. Підприємство в стані очікування..
    На мою думку має місце два варіанти розвитку подій:
    - поставлять нового директора(нову особу яка повністю буде задовільняти міське керівництво) .."вкинуть" грошенят, щоб виплатити зарплати, а далі.. повна руйнація і деградація УТКЕ.. так як "поряд" починає існувати НОВЕ КП - а це конкурент.
    - розвал УТКЕ і неможливість провести підготовку (повинна вже давно була проводитись) до нового опалювального сезону - тобто АЛЧЕВСЬК - 2, так як до зими лишилось зовсім мало часу..
    Питання: -Кому це треба? Догадайтесь, шановні ГОРОДЯНИ, з першого разу...