ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В закарпатском Хусте опять бастуют таксисты

    04 июля 2024 четверг
    46 переглядів

    Они требуют немедленно починить дороги в городе. Большинство из них не ремонтировали десятилетиями. А плохое состояние дорожного покрытия является главной причиной аварий в городе.

    Хустские таксисты говорят: в городе дороги не ремонтируют, а перемещают ямы, чтобы водителям их было сложнее запомнить.

    Таксист Роман везет нас по дороге, которую якобы капитально отремонтировали осенью. Теперь здесь яма на яме. Показывает и другие пути Хуста. В микрорайоне многоэтажек дорог с асфальтовым покрытием жители не видели уже лет двадцать.

    Водители такси говорят: мэрия никак не отреагировала на их пикеты. На время съемок глава города, которого, кстати, избрали второй раз, был в отпуске. Заместитель мэра говорит: средств на ремонт, не то чтобы строительство дорог, в бюджете нет.

    Будут ли дороги в Хусте - теперь будет решать суд. К тому времени лучшим транспортом в городе остается телега, запряженная лошадьми.

    НТН.
    У закарпатському Хусті протестували таксисти
    В Ужгороді страйкували таксисти!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вчорашня влада хоч якось ті дорогши ремонтувала. Теперішня - перекопує те, що збудовано до них. Кінцева зуинка на Перемоги-Чорновіла - убита до нестями. Перенмоги-Легоцького - перерита. Боздошська, яку зробили ще "під Кучму" в кількох місцях зіпсована траншеями, які так-сяк залатали... Взагалі є в цьому місті дорожні служби?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бобков завжди коментуе ,що вкрали половину бюджету це ж явна брехня.Навіщо йшов керувати коли не вмієш,ні дороги ремонтувати ,ні сміття прибирати,Ні воду давати ,ні до зими готуватись.В фінансах та бюджеті взагалі не розбирається.Це нагадує літо 2002 року коли Рата нічого не робив ,а Бобков не вмів.Але такого брудного міста ніколи не було ! Ідіть у відставку невдахи.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всі зауваження вірні! Ще трохи можна додати на цю тему: у Берегові, наприклад, на каналізаційніх люках відсутні кришки. Це і для пішоходів небезпечно, і для автомобілістів. І треба називати речі своїми іменами: це - злочинна халатність місцевих властей! І саме вони мають відшкодовувати збитки потерпілим, котрі не помітили у темряві відкритий каналізаційний люк. Якщо нема коштів для ремонту найбільших вибоїн і придбання кришок для каналізаційних люків, то пропоную хоча б поставити біля них палиці з червоним прапорцем, або стовпчики, які встановлюють на аварійному відрізку доріг, які ремонтуються. Це значно дешевше.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    цЕ ПРОБЛЕИМА І УЖГОРОДА з часів Погорелова в УжгородІ не відремонтовано і не побудовано ні однієі асфальтованоі дороги сьогоднішній владі насрати на усіх хто іздить на авто.Хоча міліони що залишила попередня влада використають на ремонт тротуарів на проспекті за умови відкату деяким чинушам.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В ответ на требование грузинского парламента вывести российские военные базы с территории Грузии МИД России выступил с предложением о выводе Грузии с территории российских военных баз.