ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді розганяють "Зелений базар" (Оновлено)

    26 июня 2024 среда
    50 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", в обласному центрі Закарпаття м.Ужгород з наказу мера Сергія Ратушняка почали розганяти розташований в центрі міста „Зелений” базар. Чиниться це наче б то згідно з рішенням Ужгородського міськвиконкому від 19 липня, згідно з яким з 8 серпня цього року в Ужгороді офіційно закриються 3 міські ринки — один комунальний - по вул.Фединця (так званий "Зелений" ринок) та 2 приватні - по вул.Бестужева та вул.Заньковецької.

    Вчора за допомогою міліції на "Зеленому" ринку спершу було демонтовано палатки, розташовані ближче до колишнього ресторану „Червена ружа”, пізніше на ринок нагрянула комплексна перевірка у складі 8 чоловік, яка всіма правдами-неправдами „напружувала” власників стаціонарних будок.

    „Базарники” налаштовані рішуче, адже для більшості з них базарна „точка” – єдина можливість виживати. Виходячи з того, що адміністрація ринку має договір про оренду землі під ринок строком на 7 років, люди вкладали немалі гроші у виготовлення і встановлення погоджених міською архітектурою будок, брали кредити під закупівлю товару. Нині ж їх, по суті без попередження і альтернативи, просто викидають на вулицю, позбавляючи будь-якого права заробляти і утримувати свої сімї.

    В принципі не заперечуючи необхідності наведення ладу в центральній частині міста, люди протестують проти безцеремонності в діях нинішнього керівника міста, якому, як вони стверджують після зустрічі з Сергієм Ратушняком, глибоко начхати на проблеми простих ужгородців.

    Цілком можливо, що, як це вже не раз було в історії Ужгорода, ринкова революція Ратушняка завершиться черговим перенаправленням тіньових грошових потоків з ринку в кишеню нової влади.

    За іншою версією, мер-бізнесмен, прикриваючись гаслом впорядкування центральної частини міста, розчищає вулицю Фединця під власні бізнесові інтереси. Адже не секрет, що реальна, з аукціону, вартість квадратного метра землі в цій частині Ужгорода сягає сотень доларів. Мерська ж посада дає можливість суттєвого її "здешевлення".

    В будь-якому разі, не бажаючи бути заручниками такої політики ужгородського бізнес-керівництва, люди, що працюють на "Зеленому" ринку, аби не допустити нічних "несподіванок" з боку влади, влаштували на території ринку нічне чергування (на фото).
    Ужгород: Мер Ратушняк свого рішення позакривати міські ринки не змінив
    Під стінами Ужгородської міськради протестують приватні підприємці. Проти закриття 3-х міських ринків!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    гівно у тебе в голові человіче, а там люди,діти

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    что касается перенаправления потоков, то в этом есть рациональное зерно - на запасном пути на назначение директора рынка стоит Т.Кучерявая, которой юристы юруправления помогли выиграть суд у горисполкома!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нарешті!!!! Гівно в центрі міста, яким є так званий "Зелений ринок" приберуть. Цьому треба радіти й усіляко сприяти, де ви бачили в Європі такий срач в історичній частині міста? Та це точно Африка в центрі Європи. Бажано б розігнати всі базари в межах міста до бісової матері до Дня Незалежності!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ми приватні підприємці м.Хкст цілковито вас піддержуємо у тому,щоб ви змогли відстояти свої права на життя!Ось подивіться який ринок приготовила нам наша місцева влада!
    http://nikaplus.io.com.ua/album46413