ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатка, яка зірвала мільйонний джек-пот у "Телефортуні", не отримала ні копійки!

    29 июня 2024 суббота
    48 переглядів

    Закарпатську мільйонершу, яка на початку літа зірвала на «Телефортуні» найбільший джек-пот в Україні (понад 1 мільйон гривень!), шантажують сусіди. «До мені щодня ходять люди і шантажують!», говорить владарка джек-поту Зузанна Скатанді. Вона боїться, що так і не дочекається виграшу, який їй до цього часу так і не виплатили, пише "Блік".

    Зузанна Скатанді в центрі.
    Зузанна Скатанді в центрі.

    - Я вже боюся, що ці гроші можуть не виплатити, - 62-річна пенсіонерка ділиться переживаннями. – Поки що не отримала ні копійки.

    Поїхати до Києва вона вже не може. Семирічна хвороба ніг (туберкульоз позаребровими суглобами) почала прогресувати – ходити стало неможливо. Недавно корову з чоловіком продали, щоб хоч якось ноги підлікувати. Але узяли за рогату всього 300 гривень. Ох, як їй зараз потрібні гроші. Не на розкіш – на життя!

    - Хіба можна вилікуватися на пенсію? Вона у мене зовсім маленька - всього 380 гривень. Тільки на їжу вистачає, - зітхає Зузанна Андріївна. - Коли була в Києві, домовилися зробити операцію. Вона коштує $11000. Ось і чекаю свого виграшу. Якщо не отримаю грошей найближчим часом, зроблю знеболюючий укол, візьму милиці і поїду на прийом до Ющенка.

    Докучають жінці і далекі родичі, що казна-звідки узялися, сусіди і навіть сторонні.

    - Шантажують мене, приходять різні люди в двір, просять, хто 50 гривень позичити, а хто і 100. Пояснюю: немає у мене ніяких грошей! Не вірять. Все одно ходять.

    Примарний капітал пенсіонерка тепер чекає отримати через півтора місяця. Правда, скільки їй перерахують, навіть не здогадується.

    - Хвилювання Зузанни природне. Але у нас є черга виплати виграшів. Термін виплати обумовлений в договорі. Жінка може не переживати – вона 100% отримає свої гроші, - завірив застгендиректора «Телефортуни» Олег Колдес. – Оповістити дату виплати грошей не маємо права. Це комерційна таємниця.
    Закарпатська пенсіонерка стала ...мільйонершою!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та не Скатанді вона!!! А СКАКАНДІЙ!!!!:(