ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді тепло з’явиться тоді, коли місто віднайде 1,5 млн. грн. передоплати за газ

    24 июня 2024 понедельник
    40 переглядів

    Ужгородські теплопостачальні комунальні підприємства «Ужтепло» та «Енергетичні системи м.Ужгорода» заключили угоди на постачання газу. Однак газопостачальна компанія та ВАТ ЕК «Закарпаттяобленерго» вимагають 100% передоплати за свої послуги. Йдеться про суму близько 1,5 млн грн щомісяця.

    Таких коштів бюджеті обласного центру Закарпаття бюджеті не передбачено, роз’яснив "ЗІКу" прес-секретар Ужгородської міськради Олег Подебрій. Врятувати ситуацію допомогло б рішення депутатів міськради надати філії Нацбанку ділянку під будівництво офісу, за що НБУ пропонує 4 млн грн. Однак на останній сесії депутати втретє відхилили цей проект. Олег Подебрій також зазначив, що близько 600-700 тис. грн місто планує отримати від продажу ділянок.

    ***

    Компанія, що раніше надавала послуги з теплопостачання в Ужгороді КП «Ужгородтеплокомуненерго» визнана банкрутом і, згідно з рішенням Господарського суду в Закарпатській області, ліквідована. Її майно передано новоствореному підприємству КП «Ужтепло». КП «Ужтепло», а також створене цього року КП «Енергетичні системи м. Ужгород» надаватимуть послуги з постачання гарячої води та тепла.
    Нові комунальні тарифи по-ужгородськи, або чи слід очікувати Алчевська-2
    Ужгород зустрічає зиму з ...обрізаними тепломагістралями!
    Голова Закарпатської ОДА переконує, що Закарпаття до зими готове. Окрім Ужгорода
    Ужгородський мер Ратушняк благає по допомогу Прем’єр-міністра Януковича...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А давайте продамо землю з властності нашого мера. Для міста це не велика втрата, особливо порівнюючи з перенесенням пам"ятника Шевченку і перебудовою Народної площі.

    І чому б тому Нацбанку не вибрати ділянку в іншому місці? У нас не таке велике місто, щоб жалітись на відстані і зручність розташування. За 30 хв на маршрутці можна все місто проїхати.