ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський мер Ратушняк благає по допомогу Прем’єр-міністра Януковича...

    18 июня 2024 вторник
    62 переглядів

    Сьогодні у деяких регіональних ЗМІ Закарпаття опубліковано лист міського голови Ужгорода С.М.Ратушняка до Прем’єр-міністра України Віктора Януковича. У даному листі ужгородський мер розлого обгрунтовує надзвичайний стан, в якому опинився обласний центр Закарпаття напередодні опалювального сезону. Звісно, в критичній ситуації, в якій опинилося КП “Ужгородтеплокомуненерго”, Ратушняк звинувачує обласну адміністрацію та своїх попередників. Приводить навіть, для ілюстрації, суми страшних збитків підприємства, починаючи з 2001 року. При цьому, можливо цілком випадково, забуває вказати, з якими збитками він сам залишив дане підприємство своєму наступнику у 1998 році.

    Призначивши, в притаманній йому манері, винуватців наслідків своєї злочинної бездіяльності, Сергій Миколайович слізно просить у Прем’єр-міністра України 2 мільйони гривень для покращення технічного стану теплопостачальних підприємств м.Ужгород. При цьому як доказ власних зусиль пише в листі: "...Для виконання цього рішення (фінансування 2 млн.грн. згідно з рішенням сесії Ужгородської міськради — редакція) та з метою накопичення необхідних коштів міська рада інтенсивно розпродує майно та землі для отримання цих коштів...".

    Стверджуючи це, С.Ратушняк відверто бреше Прем’єр-міністру України В.Януковичу: якраз напередодні появи даного листа група депутатів Ужгородської міської ради провела прес-конференцію, на якій засудила непрозорі механізми розподілу і виділення землі і майна міським головою, нза якого з квітня 2006 року не було проведено жодного відкритого аукціону з продажу майна міської громади, ігноруючи при цьому численні пропозиції депутатського корпусу.

    Тож виявляється, що на вирішення нагальних проблем міста забезпечити кошти має Прем’єр Янукович, в той час як мер Ратушняк тихенько розбазарюватиме майно ужгородців...

    Іван Зіркий, "Клуб професійних журналістів Закарпаття"
    Фракція "Нашої України" Ужгородської міськради вимагає від ратушняківської газети "РІО" 33 копійки відшкодування морального збитку
    Ужгород: Більшість земельних питань сесії міськради не розглядались, так як мер Ратушняк знав, що це закінчиться скандалом
    Ужгород: Роздача земель по-ратушняківськи!
    Ужгородський мер Ратушняк "благає" депутатів про підвищення власної заробітної плати — з 2-х до 7-ми тисяч гривень!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А якого хрена тоді утворив НОВУ фірму на кшалт ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО і посадив туда нашого бувшого гол.інженера Товтика В.П. (на скільки знаю, той залюбки туда побіг.. тільки чомусь тепер, його дуже часто бачимо біля нашого підприємства..на білій ВОЛЗІ 3310..або 20.. ) для чого людей в Ужгороді смішити.., для чого "підставляти" колектив підприємства??!!
    Maria Nagy, все це дурниці - кудись писати - ніхто нічого не скаже і не допоможе..Тут, на місці треба вирішувати.. а знаю точно , що колектив такий (400.. 500 чол.) зламати просто так НЕ МОЖЛИВО!.. уже переконався в цьому ..і саме зараз, все для цього робиться! .. для роздумів.
    У всіх областях більш - менш порядок..а у нас , в Ужгороді - ДУРДОМ якийсь.. Кому це треба?? може КОМУСЬ "бабло" відмити хочеться??!!

    PS. Сьогодні наших начальників (підприємства) Ратушняк С.М. зібрав у себе в мерії (..бл..нехай би САМ до нас прийшов.., чи може честь не дозволяє??!) ..щось там вирішували.. Здається, що дали згоду на призначення директором НОВОСТВОРЕНОГО "УТКЕ" - нашого працівника - нинішнього в.о. головного інженера.. - добре що хоч це (добре що хоч не Іванова, чи Товтика.. :-))) ) а то люди у нас вже про всяке думали і , звичайно, пліткували... а далі побачимо чим ця КАЗКА закінчиться..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Напишите открытый ЛИСТ-ЗАПЕРЕЧЕННЯ на обращение Ратушняка к премьер-министру. Опубликуйте во всех доступных сми и отправьте премьер-министру Януковичу, президенту Ющенко, его Балоге и Тимошенко. Опишите нелегальную деятельность, и бездеятельность Ратушняка о том, как он выделил первые 10 соток земли своей жене и т.д. ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНО СДЕЛАТЬ. Так как вы дадите отпор на открытое вранье Ратушняка. Успехов Вам. МАРИЯ ВЕЛИКАЯ - ДОКТОР ДЕМОКРАТИИ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Такого Ужгорода,ще не було! Ратушняк з Бобковим засрали все мысто.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Навіщо ламати старе не збудувавши нове? Врешті решт пора вже подумати і про інтереси ужгородців, а не тільки своєї родини. В міському господарстві не може бути ніякої політики. Каналізація працює по іншим законам.