ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Роздача земель по-ратушняківськи!

    01 июня 2024 суббота
    63 переглядів

    Ще зовсім недавно кандидат у мери обласного центру Закарпаття м.Ужгород Сергій Ратушняк особисто і через підконтрольні йому газети волав на весь божий світ про кричущі зловживання мера Погорєлова при вирішенні земельних питань. При цьому Ратушняк запевняв ужгородців, що коли він прийде до влади, то наведе в питаннях землевиділення взірцевий порядок!Але, як це часто буває у горе-політиків, декларації кандидата в мери Ратушняка кардинально розійшлися з дійсними намірами та подальшими діями Ратушняка на посаді вже чинного міського голови...

    От і сьогодні, 25 вересня, на засіданні земельної комісії Ужгородської міської ради стався черговий скандал (нагадаємо, що вся фракція "Нашої України" в міськраді увійшла саме до складу цієї депутатської комісії, щоб жорстко проконтролювати будь-які "наміри" мера Рати): при розгляді проектів рішень, підготовлених і завізованих відповідними службами міськвиконкому, внесених у порядок денний вівторкової сесії 26 вересня міським головою, члени земельної комісії виявили серед інших одне дуже цікаве питаннячко! А саме — заяву гр-на Роберта Р.І. щодо надання земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку. Появою даного питання в порядку денному депутати були дуже здивовані. Чому? Бо в місті землі під індивідуальне будівництво практично немає, а самих заяв про виділення земельних ділянок на сьогодні назбиралося близько 3,5 тисяч. Питання гр-на Роберта Р.І. для розгляду на земельну комісію попередньо не подавалося і тому обурені депутати вирішили ближче ознайомитися з документами щодо цього і з’ясувати, хто ж приймав иаке сумнівне "прозоре" рішення.

    І що ж? З’ясувалося, що гр. Роберт Р.І. написав відповідну заяву 20.09.2006 р., а вже начтупного дня, 21 вересня, вона була розглянута на комісії з питань законності (голова Химинець В.В., блок Литвина) і на комісії з питань економічного розвитку (голова Левицький Р., блок Литвина), які й рекомендували задовільнити заяву цієї вельми поважної особи, оминувши чергу з 3,5 тисяч простеньких ужгородців!

    Далі. Цілком прогнозовано мер Ратушняк (блок Литвина) оперативно відгукнувся на подання двох депутатських комісій і вніс дане питання до порядку денного чергової сесії.

    Депутати-"нашоукраїнці" минулих скликань зауважили, що такого відвертого "бєзпрєдєлу" навіть за минулої влади, яку так гнівно критикував Ратушняк, ніхто нічого навіть подібного собі не дозволяв! А якже совість, пане мер?

    Михайло Дуда, "Клуб професійних журналістів Закарпаття"

    P.S. До речі, як з’ясувалося, вельми поважний громадянин міста Ужгород Роберт Р.І. виявився працівником ПП "Шарк", директором якого є депутат Ужгородської міської ради від БЮТ Олександр Шпеник. Отож, сьогоднішні опозиціонери до існуючої влади — Блок Литвина і Блок Тимошенко, — волаючи про чесність, порядність і наведення порядку, при першій же можливості не цураються подерибанити майно міської громади...
    Ужгородський мер Ратушняк "благає" депутатів про підвищення власної заробітної плати — з 2-х до 7-ми тисяч гривень!
    В Ужгороді пам’ятник Кобзаря хочуть поставити на місці, де стояв ...Ленін!
    Ужгород: Замість площі Кирила і Мефодія — ...торговий пасаж?!?
    Ужгородський БЮТ вільно почувається "під" Ратою-мером...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Скоро Данча віддасть 50 га виноградників навколо Ужгорода усім землі хватить,в тому числі і по черговості.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А судьи кто у нас ?????????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А кто ж сомневался?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Если несмотря на все протесты все-таки выделят землю этому Роберт Р.І. ВНЕ ОЧЕРЕДИ и с нарушениями (как Вы пишите) то я думаю что здесь есть место судебному иску который может инициировать группа людей из 3500 жителей Ужгорода которые стоят на очереди давно и до сих пор не получили землю. Подавать иск в группе людей и дешевле (можно разделить расходы) и как показал опыт, привлекает больше внимания общественности. Мне кажется что у такого иска есть судебная перспектива.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Во-первых: кто такой Данча?
    Во-вторых: кому отдаст 50 га земли возле Ужгорода?
    В-третьих: когда отдаст столько земли тогда и поговорим на тему о справедливом распределении земли людям. А пока не отвлекайте нас своими "скоро" и "может быть" и другими пустыми обещаниями. Мы верим не обещаниям, а ФАКТАМ. Поэтому, граждане Ужгорода, сконцентрируйтесь и подготовьтесь к подаче иска, о котором я говорила выше. И не отвлекайтесь на пустые обещания и не подтвержденные слухи. Верьте только фактам из достоверных источников. А пока имеющийся в наличии участок должен получить первый в этой длиннющей очереди из 3500 человек. Так будет справедливо и по закону.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ще би могла з'явитись стаття про бездіяльність міської ради з приводу земельних питаннь. З квітня цього року не було розглянуто жодного питання про зміну цільового призначення земельних ділянок і більшості схожих земельних питань.
    Дуже би хотілося щоб хтось з журналістів висвітлив це питання.