ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: В Ужгороді відбулися проводи кращих юнаків призовного віку до лав Збройних Сил України

    29 июня 2024 суббота
    24 переглядів

    Вчора, 7 листопада, в Ужгороді в клубі Закарпатського обласного військкомату відбулися урочисті проводи кращих юнаків призовного віку області до лав Збройних Сил України.

    У заході взяли участь і представники обласної Ради ветеранів України (голова Еади - Бігунець І.Ю.): ветеран Великої Вітчизняної війни полковник запасу М.О.Вавілін, ветеран військової служби підполковник запасу В.М.Кульнєв, учасник бойових дій в Афганістані підполковник запасу М.М.Чейпеш - голова Комітету по роботі з молоддю обласної Ради ветеранів.

    У своїх виступах ветерани згадували свій бойовий та військовий шлях, наголошували на важливості для держави мати боєздатні Збройні Сили та високопрофесійних військовослужбовців. Радили майбутнім воїнам не боятися можливих труднощів, сумлінно виконувати військові обов'язки, гідно представляти Закарпаття у Збройних Силах України.

    Ветерани закликали земляків бути вірними Військовій присязі, надійно стояти на захисті інтересів незалежної України, завжди бути готовими виконати наказ Батьківщини.



    Прес-служба Закарпатської обласної Ради ветеранів України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бідні...