ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні в Івано-Франківському апеляційному суді знову слухали справу Івана Різака

    29 июня 2024 суббота
    52 переглядів

    Сьогодні, 14 листопада, в Івано-Франківському апеляційному суді продовжувалось слухання справи екс-губернатора Закарпаття Івана Різака.

    На початку судового засідання підсудний спробував дати відвід одному із державних обвинувачуваних у справі, мотивуючи тим, що той, начебто, отримує гроші від ужгородської фірми «Барва», серед засновників якої є Віктор Балога. (Останнього Іван Різак вважає «одним із замовників політичної розправи», — ред). Суд відхилив це клопотання через відсутність доказів.

    Потім суд допитав одного зі свідків по епізоду «доведення до самогубства» колишнього ректора Ужгородського університету Володимира Сливки, видавця місцевої газети «Правозахист», в якій публікувалися начебто «замовні» критичні статті проти покійного ректора. Свідок пояснив суду мотиви своїх попередніх свідчень проти Івана Різака тим, що, мовляв, у свій час на нього був напад, арештували майно редакції, і, за його інформацією, до цієї справи був причетний тодішній губернатор Іван Різак. Тому він дав слідчому «неправдиві свідчення«, від яких тепер категорично відмовляється.

    На основі цих нових свідчень підсудний наполягав у суді, аби справу по епізоду «доведення до самогубства» закрили. Суддя Надія Стефанів роз’яснила Івану Різаку, що на таких підставах справу не закривають, повідомляє "ЗІК".

    Слухання справи перенесено на 20 листопада.

    ***

    На попередньому судовому засіданні, яке відбулося 2 листопада, було зачитано телеграму потерпілої Наталії Сливки про те, що вона підтримує попередні свідчення і просить суд проводити слухання без її участі.
    Iван Різак: "Час припинити взаємознищення і потиснути одне одному руки"
    Сьогодні Апеляційний суд Івано-Франківської області продовжить слухання справи екс-губернатора Закарпаття Івана Різака
    Иван Ризак: "Я очень серьезно задумаюсь, нужно ли продолжать жить в таком государстве"
    Віктор Янукович зустрівся з Іваном Різаком

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Різак, безперечно винен у смерті ректора УжНУ, це знає весь колекти і студенти. Разом з ним повинні сісти ще ряд його поплічників: Р. Офіцинський, В. Різак та ін.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Темнов сам против себя дал показания. выходит, что он вполне сознательно оболгал Ивана Ризака только потому, что он, видите ли, считал экс-губернатора виноватым в своих собственных неприятностях. Но это же -- преступление, давать заведомо ложные показания. Выходит, что сидеть должен Темнов, а не Ризак!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кто свидетель от ВГО "Правозихист", Темнов?
    Эта корумпированая, грязная газетка всегда славилась тем, что печатала заказуху, денежки от "заказняков" оседали в кармане шеф-редактора.Касательно корупции в УжНУ, то она была, есть и будет.Покойный ректор знал про масштабность корумпированости заведения, которое возглавлял.И не одна публикация в прессе не могла довести его до самоубийства, он не мог узнать ничего нового для себя из газет.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановні перестаньте писати один на одного.Хто ще на Закарпатті не знає хто і що украв.Знають що вкрав Рата,Різак,Беді,Гісем,Устичі,Балоги і сотні інших, деякі розкрадають те що залишилось, а залишилось не багато.Отже потрібно уже красти один від одного, або ж зосереджуватись біля бюджетного корита,а значить іти у владу. Так буде до тих пір, поки народ буде у темряві, поки його можуть купувати за десять гривень нинішні і прийдешні можновладці.Не знаю чому мовчить інтелігенція,церква.Необхідно створювати нову організацію,яка розбудить народ, патріоти Закарпаття одумайтесь, беріться за роботу бо далі буде ще гірше. Для кожного ужгородця повинно бути ганьбою,що містом править банда недоумків, брехунів і злодіїв.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кров...Пісок... І лайно разом...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    (colonel 14.11.06 (22:23)Темнов зря, и тем более бесплатно даже не пукнет в ванне. Вполне возможно, что его показания в суде "простимулировали".