ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Підприємці міста Хуст звинуватили владу в намірі довести їх до зубожіння. Влада звинувачення відкидає

    16 июня 2024 воскресенье
    41 переглядів

    Спілка підприємців «Ніка+» у закарпатському місті Хусті звинувачує владу, зокрема чинного мера Михайла Джанду, в намірі довести міських підприємців до зубожіння.Саме до такого результату, на їхню думку, призведе рішення влади перенести міський ринок на територію АТП та підняти плату за оренду й контейнери. Про це йдеться у зверненні спілки, повідомляє "ЗІК".

    Натомість влада міста відкидає будь-які звинувачення на свою адресу, посилаючись на дозволи відповідних структур і необхідність надати місту цивілізованого вигляду.

    "Мер Джанда М.М поводиться в місті як монарх. З його ініціативи було розпочато створення міського ринку за межами міста, на території діючого АТП, де 30 років зливалися масла і мазут, де немає каналізації і світла. Збираючи у людей по 800$ за контейнер, він вирішив ще більше зубожіти населення міста. Ми ... не в змозі платити такі суми за контейнер і 100 дол. за аренду", – йдеться у зверненні підприємців. Вони також наголосили, що "подали в суд на дії міської влади і добилися розгляду справи, але влада, не чекаючи рішення суду, хоче закрити ринок руками пожежної охорони і санепідемстанції".

    Своєю чергою заступник міського голови Іван Федько зазначив: "Жодних сум з підприємців мер міста не збирає. А що стосується перенесення ринку, мова йде про ліквідацію стихійної торгівлі, котра зараз має місце на передринковій площі. Було вирішено облаштувати для торгівлі промисловими товарами новий ринок, а продаж продуктів харчування залишити на території старого. Новий ринок розташований у межах міста, до того ж АТП узяло на себе зобов’язання безкоштовного перевезення до нього громадян та підприємців. Новий ринок відповідає всім санітарно-гігієнічним умовам, є медпункт, вбиральні".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Звичайно сам мер гроші не збирає,але робить це руками п\п Мадяр.В.Відповідь І.Федько: "Новий ринок відповідає всім санітарно-гігієнічним умовам, є медпункт, вбиральні"А ЛИВНЕВА ТА ФЕКАЛЬНА КАНАЛІЗАЦІЇ ДЕ?