ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Адміністративна комісія при Ужгородській міській раді штрафувала мешканців міста за сміття, невчасну реєстрацію новонародженого та проституцію (ФОТО)

    28 квітня 2024 неділя
    89 переглядів
    На засіданні комісія розглянула 41 протокол про адмінпорушення

    Також вирішили розібратися зі стихійним ринком на площі Корятовича

    Адміністративна комісія при Ужгородській міській раді сьогодні на засіданні розглянула 41 протокол про адмінпорушення.

    Абсолютна більшість протоколів - 38 складена працівниками відділу муніципальної поліції та правопорядку міської ради.

    Серед порушень переважали: встановлення вивісок без технічного паспорту та незаконних рекламних конструкцій, спалення сміття мешканцями міста тощо. Також сьогодні розглядали адмінпротоколи за невчасну реєстрацію новонародженого, а ще – про заняття проституцією.

    Сімнадцятеро ужгородців, на яких були складені протоколи, прийшли на сьогоднішнє засідання. Вони визнали правопорушення, до моменту винесення питання на адмінкомісію усунули всі зауваження та привели документацію у належний порядок, тому практично всі відбулися попередженням.

    За 18 адмінпротоколами порушникам доведеться сплатити штрафи: громадянам до 340 гривень, юридичним особам - від 850 до 1700 гривень.

    Міський голова Богдан Андріїв, який головував на засіданні, звернувся до представників поліції з проханням навести нарешті порядок зі стихійною торгівлею в Ужгороді. І розпочати із стихійного ринку на площі Корятовича. До цієї роботи, спільно з поліцейськими, приєднаються і працівники муніципальної поліції, і депутатського корпусу, повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.
    Нагадаємо, три закарпатки відзначені високими державними нагородами та званнями

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А когда уберут черный ГРОБ с набережной, который недавно поставили возле кафе "Какао" и "Пингвин" ????????? Кто это позволил ?????????