ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Свалявський райсуд виніс вирок екс-губернатору Закарпаття Різаку — без його участі!

    29 июня 2024 суббота
    58 переглядів

    Як відомо, в Івано-Франківському Апеляційному суді продовжується розгляд кримінальної справи екс-губернатора Закарпаття Івана Різака. Уже відбулося багато засідань, заслухано і допитано десятки свідків. Сам підсудний винним себе не визнає по жодному епізоду обвинувачення, яке пред’явлено йому Закарпатською обласною прокуратурою. Але справжню сенсацію на суді створив сам підсудний, заявивши, що винним у скоєнні важких злочинів його визнав інший суд… Свалявського району Закарпатської області.

    Як з’ясувалося пізніше, ця заява була підтверджена вироком Свалявського райсуду, який розглядав справу по організації масових заворушень у м.Свалява. Навіть не поінформувавши про розгляд справи, не запросивши Івана Різака на засідання суду ні в якості свідка, ні в якості обвинуваченого, суд тим не менше за його відсутності та відсутності його адвокатів виніс обвинувачувальний вирок.

    До такого повороту подій навіть адвокати і судді в Івано-Франківську не були готові. А представники прокуратури пробували заблокувати приєднання до справи скарги підсудного до Генпрокуратури з цього приводу. Але суддя своїм рішенням все-таки зробила це, повідомляє прес-служба СДПУ (О).

    Іван Різак звернувся телеграмою ще і до заступника Генпрокурора, начальника Головного слідчого управління Рената Кузьміна з проханням ще раз дати доручення витребувати справу із суду на вивчення в Генпрокуратуру, оскільки продовжує вважати її повністю сфальсифікованою за політичним замовленням, повідомляє "Zakarpattya.net.ua" з посиланням на газету "День".
    Івано-Франківськ: Розгляд справи екс-губернатора Закарпаття Різака Апеляційний суд продовжить 7 грудня
    Сьогодні в Івано-Франківському апеляційному суді знову слухали справу Івана Різака
    Iван Різак: "Час припинити взаємознищення і потиснути одне одному руки"
    Віктор Янукович зустрівся з Іваном Різаком

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кои був при коритІ-кричав в ефІрІ,що вІн самий головний бандит...Не так багато часу пройшло -став ягням невинним.Тепер всІ виннІ-тІльки не вІн!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Той маскальський верховинець що вище пише надіється на якогось Магочієвського а це значить російського підхвоста кому ціле життя ця русинська ідеологія служила і подовжує служити.Ще залишилось обнятись з бандитами Януковича юо з бандитами Медведчека ви вже разом давно нищите наш люд.Це всі бандити які знищили культуру і природню красу нашого Карпатського краю,а ним служать наші заблуділи синнки Закарпаття.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Брехня в стилі СДПУ(о)! Намагаються зробити з цього покидька жертву. Та хай згниє він в тюрьмі! Злочинець! Або відправте його до Росії, хай там і творить свої чудеса.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Лікуйся, хлопче, поки не пізно! Ти майже до балогового корита присосався, то й судиш, як куми з мукачова!Сам ти покидьок, шо галичанам продався!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А в чому сенсація? Усі газети писали про вирок Свалявського суду ще пару місяців тому. Вирок стосувався Пауля, а він, як відомо, перевів стрілки на Різака.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    нема про що писати, окрім усякої паскудоти?????????????????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жителі Пудкарпатя, на прикладох Ванюшки Різака, Бадзя и много других видите, што Вас пудкарпатці чекає, кідь будете робити на українців споза Карпат, на кравчуків, медведчуків, тімошенків, ющенків, морозів итд. Не пудкарпатцям, в ділі губернаторів Колесникова, Кушнарева, Тихонова нич са нестало. Подля того тільки пудкарпатці-служебники можуть бyти винні. Інтересно прослiдити, що станеся Балогові по презідентовані Ющенка. Історично, на лоялнiсть к другим державам пудкарпатці и русини лем доплатили. Типирь є над сонце ясно, що вільна и соборна Україна не є цівілізованнов Європейсков державов. Є то держава Азіатська, без права, з традіціями козацького збойства, де усе бандюки пановали, панувуть, и будуть пановати. Житя людини на Україні не мало, не має и не буде мати ціну.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніпрощо навіть дискутувати!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    пальо-емілу:Я неприсосався нідокого і нідочого! Просто коли ти був васалом покидька, то я терпів вас злочинців. А тепер слідкую чи є справедливість на світі. А як ти вважаєш, справедливість є!!!???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та що там говорити.. Різак - чмо смердюче! ..і все на тому.