ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МАУ заробляють гроші з повітря: аналітики занепокоєні

    24 квітня 2024 середа
    96 переглядів
    МАУ ввела додатковий збір

    Приватна авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ввела додатковий збір YQ (GDS Fee) для продажу квитків через глобальні дистрибутивні системи і своїх агентів у розмірі 9 доларів.


    Вартість одного квитка збільшується на 250 гривень. А якщо брати проїзні документи у два кінця та з пересадкою, то націнка складе близько 1 тисячі гривень. Це виглядає "доречним" у зв'язку із введенням безвізу та виходом на український ринок лоукостів.


    Аналітики здивовані, що МАУ ввела додаткові збори, враховуючи той факт, що більшість світових компаній розповсюджують квитки без націнок. Крім того, в умовах кризи вітчизняні покупці віддають перевагу низькій ціні.


    Зазначається, що більшість українців купують квитки через туроператорів і також змушені переплачувати. Напряму придбати документи можна, але у МАУ є проблеми з якістю та доступністю такого обслуговування.


    Такі кроки лідера українського ринку викликають побоювання. Аналітки вважають, що МАУ таким чином може перекривати збитки, як раніше це робив "АероСвіт", або просто "збирає врожай" перед банкрутством, що насувається.


    Окрім введення збору YQ (GDS Fee), МАУ не чекають, доки агентсва з ними розрахуються, а змушують відкривати "депозити" та переказувати кошти за ще не продані квитки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору