ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Балога поставив В’ячеслава Кириленка першим у виборчому списку мегаблоку

    01 июля 2024 понедельник
    42 переглядів

    Список демократичного блоку на позачергових парламентських виборах швидше за все очолить лідер "Нашої України" Вячеслав Кириленко. Про це заявив голова Секретаріату Президента Віктор Балога, повідомляє прес-служба президента.

    Віктор БАЛОГА.
    Віктор БАЛОГА.

    Він назвав прізвища кандидатів на включення в першу десятку виборчого списку об`єднаного демократичного блоку: Вячеслав Кириленко, Юрій Луценко, Анатолій Гриценко, Арсеній Яценюк, Руслан Князевич, Ірина Геращенко, Юрій Павленко, Ксенія Ляпіна, Віктор Бондар, Арсен Аваков.

    "Все це достатньо відомі особи. Їхня поява на лідерських позиціях в списку - це адекватна реакція на бажання виборців побачити нові обличчя, почути нові голоси. Саме на такому підході наполягав президент Віктор Ющенко", - сказав Балога.

    Він відзначив, що у внутрішніх дискусіях перший номер в списку переважно віддається Кириленку. 'Це зрозуміло, адже цей політик є відомим в загальнодержавному масштабі діячем, лідером могутньої політичної сили з багаторічним парламентським представництвом. В той же час слід пам`ятати, що остаточне рішення щодо виборчого списку ухвалить з’їзд "Нашої України". Деякі корективи не виключені, хоча якихось радикальних змін в першій десятці не буде", - сказав Балога.
    Мультимільйонер Балога замахнувся на чотири сотки і квартиру екс-губернатора Закарпаття Івана Різака?
    Виктор Балога — чрезвычайных дел мастер Президента
    Нардеп Александр Кеменяш: Назначение В.Чепака начальником Закарпатского УВД возможно является результатом договоренностей между Балогой и регионалами
    Закарпатец Балога — системный администратор Президента Ющенка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору