ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Соціалісти Мукачева: Молодість, настійливість, ерудиція!

    01 июля 2024 понедельник
    73 переглядів

    Мукачівська міська організація Соціалістичної партії України Мукачева одна з найстаріших і наймасовіших політичних сил цього міста в Закарпатській області. І водночас середній вік її членів чи не наймолодший у регіоні.

    Перший секретар Мукачівського міського комітету Соціалістичної партії України Степан Степанович ЧЕПАК.
    Перший секретар Мукачівського міського комітету Соціалістичної партії України Степан Степанович ЧЕПАК.

    Так, приміром, на черговій звітно-виборній конференції міської парторганізації її голова Степан Чепак вручив партійні квитки чотирьом новим членам СПУ. А перед цим він виступив із звітною доповіддю. В ній він проаналізував зроблене партійцями протягом останнього часу.

    Як зауважив головний соціаліст Мукачева, після минулорічних парламентських виборів і виборів до місцевих рад зроблено серйозні висновки, довелося розпрощатися з так званими „попутниками”, зате парторганізація зміцніла якісно. Постійно проводяться масові заходи із широким залученням різних верств населення.

    Однак, підкреслив доповідач, залишаються і проблеми, не всі низові осередки партії виявляють активність, наступальність, їх голови самоусунулись від повсякденної роботи, наразі стоїть питання організаційного підсилення окремих первинних парторганізацій. Девізом соціалістів Мукачева мають стати слова „Молодість. Настійливість. Ерудиція”, сказав С.Чепак.

    У дебатах на доповідь промовці відзначали, зокрема, необхідність більш широкої пропаганди серед населення, в тому числі і серед членів СПУ, партійних друкованих видання, зокрема газети „Товариш” і обласного тижневика соціалістів „Чиста політика”. Адже нині інформацію до людей доносять переважно „помаранчеві” видання і телеканали. Про це говорив, зокрема, член міськкому СПУ Борис Лукіянець.

    Не оминули делегати конференції і питання наступних виборів до парламенту, які, втім, можуть і не відбутися. Але бути напоготові до них, підкреслювали виступаючі, потрібно.

    Другий секретар Закарпатського обкому Соціалістичної партії України Олександр Беживець наголосив, що з людьми потрібно проводити більше роз’яснювальної роботи, готувати кадри для виборчих комісій. Адже не секрет, що колишні керівники Соцпартії Луценко і Вінський, які перебігли до помаранчового табору, викрали базу даних партії зі списками членів виборчкомів від Соцпартії і тепер намагатимуться нагло перекупити їх на користь своїх політичних сил.

    Промовець наголосив тьакож на необхідності тісної співпраці з партіями коаліції – регіоналами і комуністами. До речі, гостями конференції були депутати Мукачівської міськради від Партії регіонів Роберт Іванчо та Борис Соболєв.

    Делегати конференції обрали новий склад Мукачівського міського комітету СПУ. Головою міськкому одноголосно переобрано Степана Чепака.

    Соціалісти Ужгорода: Укази Ющенка — незаконні, але на них світ клином не зійшовся...
    Віталій Шибко: Олександр Мороз дотримується процедури, щоб потім не вийшло так як з Тимошенко
    Ужгородські соціалісти відкрили власний сайт
    Соціалісти Ужгорода підтримали позицію керівництва СПУ, Коаліцію національної єдності та уряд і засудили безвідповідальну опозицію

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...колишнi керiвники Соцпартii Луценко i Вiнський...", "...i тепер намагатимуться нагло перекупити iх ..." Хiба це iдеологiчна партiя ? Таке ж саме збiговисько як i тимошенкiвцi.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Удачи Вам Степан, процветания!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То є результат приєднання Закарпаття(Карпатської України-Подкарпатської Русі) до України.