ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бережіться банківського "кидали"!

    02 июля 2024 вторник
    36 переглядів

    ...У приміщення банківської установи у сусідньому із Ужгородом місті Львові зайшов чоловік середнього віку. Підійшовши до віконечка, звернувся до касирки з проханням видати йому гроші. Сума значилася чимала: 900 тисяч гривень. Крім внутрішнього паспорта, клієнт на вимогу працівниці пред'явив виконавчий лист та рішення суду, після чого йому стали відраховувати гроші...

    Отримавши нарешті відповідну суму, Стефан (так значилося в паспорті) ґречно відкланявся і поспішив до виходу. Тим часом банкіри вирішили ще раз ретельно вивчити надані документи. Після перевірки працівники банку схопилися за голову: рішення суду та виконавчий лист підроблені. Як і паспорт. Отже, насправді це був не Стефан...

    Як пізніше з'ясувалося, у цьому документі було просто переклеєне фото пройдисвіта та чуже ім'я. Отож, як мовиться, шукай тепер вітра у полі. Звісно, тим часом за зловмисником і слід простиг. Потерпілі одразу звернулися у міліцію. Та "вирахувати" зловмисника поки що не вдалося. Правоохоронці зрозуміли, що тут працює "спеціаліст".

    Як стверджують оперативники, певніше за все цей пройдисвіт промишляє у різних регіонах, адже подібні злочини мали місце і в інших областях. Отож не виключено, що "наслідити" (якщо вже не "наслідив") шахрай може і в нашому краї, використовуючи вище згадану схему.

    Тому, щоб банківські установи, кредитні спілки не стати жертвою подібних "кидал", фахівці радять: під час оформлення фінансових оборудок, операцій з грошима потрібно уважно перевіряти не тільки документи, які засвідчують особу, але й інші папери процесуального та іншого характеру. У випадку найменшої підозри, не буде зайвим звернутися у правоохоронні органи, повідомили в Центрі зв’язків із громадськістю Закарпатського УМВС.
    Бережіться банківського "кидали"!
    Закарпатський банкір вимагав і отримав 10,5 тис. грн. хабара за незаконне оформлення споживчих
    кредитів

    Закарпаття: Від приватизації "по-свалявськи" недобре пахне, або Вкрадений палац
    Хлебопеков закарпатского Хуста обвиняют в отмывании денег

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору