ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На КПП "Чоп" виявили ще один автобус "NEOPLAN" з невідповідностями в документах

    01 июля 2024 понедельник
    31 переглядів

    Вчора по обіді співробітники пункту пропуску "Тиса", що у Закарпатті, виявили черговий туристичний автобус марки «NEOPLAN», в документах якого були подані неправдиві дані.

    Автобус з українськими номерними знаками здійснював міжнародні пасажирські перевезення за маршрутом „Чернівці-Палермо-Чернівці”. Керували ним троє львів’ян - власників транспортного засобу.

    Під час перевірки свідоцтва про реєстрацію було встановлено, що рік виготовлення автобуса (1997) не відповідає вказаному в свідоцтві про реєстрацію (2000). У результаті автобус вилучено та оцінено у майже 350 тисяч гривень.

    Слід зазначити, що з 17 по 20 серпня нинішнього року в пункті пропуску «Тиса» це вже 8-й виявлений автобус з аналогічною підробкою. Вартість попередніх - понад 1,7 мільйона гривень. Окрім марки „Неоплан” також були виявлені автобуси „Мерседес”, „Вольво” та „Сетра”, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.
    Чопська митниця "знайшла" сім туристичних автобусів з фальсифікованими документами

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та ці автобуси по 2-3 роки перевозили пасажирів через Чоп! Просто якомусь начальнику з митниці захотілось показати свою "діяльність" перед виборами. Може боїться зміни влади - тоді прийдеться пояснювати звідки вілли, заправки і мерседеси?
    Цікаво, а як проводилась "експертиза"? Іван спитав Петро, Петро спитав Івана?