ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чопська митниця "знайшла" сім туристичних автобусів з фальсифікованими документами

    08 мая 2024 среда
    39 переглядів

    На Закарпатті працівники Чопської митниці викрили канал незаконного використання українськими суб’єктами зовнішньої-економічної діяльності автобусів для перевезення пасажирів.

    В ході перевірки законності переміщення через кордон пасажирських автобусів, які перевозили туристичні групи через українсько-угорський кордон на митному посту «Тиса» працівники Чопської митниці виявили 7 випадків невідповідності реального року випуску транспортних засобів їхньому віку за документами. Серед затриманих транспортних засобів 4 пасажирських автобуси марки «NEOPLAN» та автобуси «MERCEDES-BENZ», «VOLVO» і «SETRA».

    Всі вони згідно документів були випущені наприкінці 90-х років, однак після проведення експертизи виявилося, що їх реальний вік набагато більший. Так, до прикладу, за висновками експертів пасажирський автобус «MERCEDES-BENZ», який згідно реєстраційного свідоцтва був випущений у 1998 році, насправді виготовлений ще у 1990-му. Інший, - «NEOPLAN», також виготовлений у 1992, а не у 1999 році, як це було зареєстровано у документах.

    За даними фактами працівники Чопської митниці запровадили протоколи про порушення митних правил і розпочали перевірку законності їхнього ввезення та територію України. Транспортні засоби тимчасово вилучені. До речі вартість лише одного автобуса «NEOPLAN» становить 203 тисячі гривень, повідомили ЗІА "Простір" з прес-служби Чопської митниці.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Оприлюднiть фамiлiю працiвника МРЕО який видав техпаспорти на цi автобуси. Ось то вже буде реальний результат. А далI- фамiлiю його начальника, якому вiн напевно давав "долю". Дивись, i можливо вийдемо по ланцьюжку на новоспеченого " борця за справедливiсть i антикорупцiонера" Генадiя Москаля.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ні! До Віктора Федоровича Януковича, а через посередника Рідігера до самого ...