ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Премєр-міністр України Віктор Янукович пообіцяв "розгальмувати" виконання державної програми протипаводкових заходів на Закарпатті

    29 июня 2024 суббота
    42 переглядів

    Уряд має намір прискорити фінансування та виконання державної програми протипаводкових заходів у Закарпатській області, розрахованої до 2015 року. Про це заявив після прийняття в експлуатацію в селі Нересниця Тячівського району Закарпатської області захисної дамби на річці Тересва Прем'єр-міністр України Віктор Янукович, відповідаючи на запитання кореспондента УКРІНФОРМу."Державна програма передбачає до 2015 року виділення 2,14 мільярда гривень. Але чекати 2015 року жителям буде дуже важко. І ми будемо робити все, щоб наблизити фінансування", - зазначив він.

    Віктор Янукович заявив, що в поточному році бюджетне фінансування протипаводкових заходів в Закарпатській області збільшено в 7 разів і обсяги запланованого фінансування виконуються на 100 відсотків. "На наступний рік будемо закладати набагато більше коштів", - пообіцяв Прем'єр-міністр.

    За його словами, в цілому в Закарпатській області треба виконати протипаводкові заходи для захисту території понад 9 тисяч гектарів, на якій розміщено 2600 підприємств та велика кількість жилих будинків.

    ***

    Село Нересниця Тячівського району постраждало від паводків у 1998 та 2001 році. Загалом у цьому селі під час паводків було затоплено понад 100 житлових будинків.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору