ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські СБУшники знайшли в Ужгороді "ліву горілку"

    17 июня 2024 понедельник
    22 переглядів

    Співробітники управління СБУ в Закарпатській області на одному із гуртових складів Ужгорода затримали велику партію алкогольних виробів з підробленими акцизними марками.

    Під час огляду вантажівок з контрафактною горілкою правоохоронці виявили майже 65 тисяч пляшок «Пшеничної» та «Столичної», що були доставлені з підприємства, розташованого у Вінницькій області. Згідно з висновком експертів, марки акцизного збору, якими маркована основна частина затриманої горілчаної продукції, - підроблені. Окрім того, не відповідав стандартам і вміст пляшок. Наразі деталі справи розслідуються слідчим відділом УСБУ.

    У прес-службі СБУ повідомили, що пляшки фальсифікату тіньові підприємці купують за 3,50 грн., а реалізовують її за 4,50 грн. За підрахунками аналітиків ринку алкогольної продукції, загальні обсяги незаконних продажів в регіоні становлять від 500 тисяч до 1 млн. пляшок щомісячно, в результаті чого втрачається приблизно 5 млн. грн. акцизного збору та інших обов'язкових платежів до бюджетів усіх рівнів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Говорят что в ВОПАКе продается 50% алкоголя самопального! Делают на Радванке цыгане.
    http://karkompra.narod.ru/