ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мер Ужгорода Ратушняк хоче продати котельні і продовжує обіцяти появу тепла найближчим часом

    27 июня 2024 четверг
    79 переглядів

    У вівторок, 30 жовтня мер Ужгорода Сергій Ратушняк, повернувшись з Києва, де зустрічався з із віце-прем’єр-міністром Володимиром Рибаком та керівництвом «Нафтогазу України», щоб обговорити отримання лімітів газу на опалювальний період, терміново зібрав сесію міськради, щоб вирішити питання з опаленням в обласному центрі.

    Відтак депутати ухвалили рішення збільшити бюджетні призначення по спеціальному фонду бюджету розвитку. Відповідно КП «Уж-тепло» додатково отримало 3 млн грн., КП «Енергетичні системи Ужгорода» - 400 тисяч гривень. До того ж комунальні підприємства змінили банки, що їх обслуговували, а «Уж-тепло» отримало на новий рахунок 300 тис грн. додатково до двох мільйонів, які сесія міськради виділила раніше. Як повідомила нам керівник фракції «Наша Україна» в міськраді Ярослава Гасинець, на цій же сесії мер Ужгорода висловив думку, що міські котельні потрібно передати в руки приватних власників, виставивши їх на аукціон.

    За словами речника міського голови Олега Подебрія, після цих рішень тепло в Ужгороді (як у бюджетних структурах, так і в приватних квартирах) з’явиться вже найближчим часом, що, однак, не означає, що злісні боржники зможуть і надалі не сплачувати за нього. Вже з середи, 31 жовтня, Державна виконавча служба почала навідуватися до боржників і у випадку несплати буде конфісковувати майно врахунок боргу. Нині є близько тисячі рішень судів по справах злісних неплатників і подібні судові процеси, каже службовець, триватимуть й надалі.

    Отож невелика надія на те, що в оселях ужгородців (у тому числі й справних платників) все ж можна буде зігрітися, а діти після канікулів повернуться у теплі класи, нарешті з’явилася. Та чи слід було міській владі вкотре тягти із вирішенням проблем до останнього погожого дня?

    "Старий Замок "Паланок", Мукачево.нет
    Мер Ужгорода терміново зібрав сесію. Щоб нарешті подумати, як вирішувати питання газопостачання міста
    Ужгород мерзне, й невідомо, скільки ще мерзнутиме
    Квартиру Пазуханичів влада Ужгорода насильно відключила від тепла
    Закарпаття серед 5 регіонів України, які не готові до зими

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняка проклято http://bogakara.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Усі ці діі не при ведуть до бажаного результату.1)котольні неможна продати бо це власність кредиторів-19 млн.грн.2)уже з ратушняком ніхто не хоче звязуватись-усіх кидає.3)ДК газ Украіни включе тепло лише за умови,якщо на це дасть добро Президент Ющенко або Янукович та заберуть забов"язання Ратушняка на себе,щоб не страдали люди!Рата ніхто.Кредити для уж-тепло візьмуть лише за умови якщо експерти оцінять заставу не меньш ніж 20,0 млн.грн. для цього підійде будівля колишньоі СЕС із землею,але Рата шукає орендаря з великим гаманцем у 1,5 млн.долларів.Тому надія тільки на волю обох Вікторів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Іван, ти дурний. І при санації, і при ліквідації продавати можна. Суть "фінансової демократії" полягає в тому, що продавати можна ЗАВЖДИ!
    І ще. Рата знову правильно робить для міста: якщо котельні обсіло стільки "мух", то їх сто пудів треба спробувати продати. Чи ти, курва, за кого? А ну раз ти надієшся на тих двох гондонів – двох Вікторів, то ясно ХТО ТИ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дурний ти,згідно рішень суду,це власність газовиків.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Найближчим часом" - це в квітні? За що я плачу такі гроші? Може до суду подати за невиконання зобов'язань по договору теплопостачання?