ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Трьох провідників – двох українців із Закарпаття — і поляка – жителя Варшави — та 19 нелегальних мігрантів із В’єтнаму затримано на українсько-польському кордоні

    26 июня 2024 среда
    42 переглядів

    Канал переправлення нелегальних мігрантів із В’єтнаму нейтралізували у результаті майстерно проведеної спільної операції українські та польські прикордонники.

    Отримана оперативними органами Держприкордонслужби інформація та її реалізація у взаємодії з колегами із Прикордонної варти Республіки Польща виявилася результативною: щойно створений так званий «дорогий» коридор, по якому з України до Польщі збиралися переправляти групи вихідців з країн міграційного ризику, фактично припинив своє існування. Учора було затримано 19 нелегальних мігрантів із В’єтнаму та трьох провідників – двох українців із Закарпаття й поляка – жителя Варшави. Останній повинен був забезпечити безперешкодне просування групи територією Польщі до її столиці, а потім, можливо, до інших країн Євросоюзу .

    Затримання відбулося на території сусідньої держави після того, як співробітники Мостиського прикордонного загону разом з польськими колегами, виробивши відповідну тактику, перекрили усі імовірні напрямки прориву. Те що переправники вивели мігрантів саме на польських прикордонників, скоріше за все є випадковістю, однак такий розвиток подій виявився найбільш несприятливим саме для них: доведений факт перетинання кордону не залишає шансів уникнути відповідальності, а поява провідника-варшав’янина дала можливість виявити та нейтралізувати саме польський сегмент цього кримінального ланцюга.

    Відповідно до двосторонніх домовленостей в’єтнамців найближчим часом планують передати в Україну, після чого вирішуватиметься питання про їхню реадмісію.

    Усього за 10 місяців нинішнього року українські прикордонники затримали 3105 нелегальних мігрантів, що намагалися незаконно перетнути кордон. Ще 2586 осіб цієї категорії було затримано за порушення правил перебування в Україні, а 21481 потенційному нелегалу - відмовлено у в’їзді в нашу країну, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.
    Пакистанця-нелегала затримали посеред вулиці в закарпатських Дубриничах

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    русины предлагают построить Великую Карпатскую Стену по границам 1939 года
    http://rusinpresent.narod.ru/62praz.htm