ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"SOS" волає закарпатська дитяча газета "Сузір’я!

    02 июля 2024 вторник
    31 переглядів

    "Від того часу, як відпалала Моліжанська ватра на IV Міжнародному фестивалі юних поетів і прозаїків, митців малюнку і фото «Рекітське сузір'я», не вийшло у світ жодного номера нашої газети. І не тому, що у редакційному портфелі нема творів юних обдарувань.

    Біда в іншому — відсутні гроші на оплату поліграфічних витрат. А охочих допомогти дитячому літературно-мистецькому виданню не знаходиться.

    Директор Хижнянської середньої школи, поет Іван Ісаєвич, переказав для видання газети 100 гривень. Поетеса Лідія Шевело подарувала власні книги зі словами: «Візьміть у мене в дарунок тисячу книг, може, раптом вдасться поширити їх через книжкові магазини, і в такий спосіб знайдуться кошти для видання».

    Талановиті юні учні Міжнародної дитячої творчої організації «Мала академія літератури і журналістики» раді кожній, навіть найменшій допомозі дорослих, адже тільки завдяки їм можуть розкриватися юні таланти. Тому звертаюсь до всіх небайдужих з проханням підтримати дитячу газету. Зробити це просто — переказати в редакцію кошти з приміткою: «Для видання дитячої газети «Сузір'я», за такою адресою: редакція газети «Сузір'я», пл.Маланюка, 3, кім. 12, м.Львів - центр, 79000.



    Василь Тарчинець, керівник "Малої академії літератури і журналістики"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І у русинів і у галичан - всі діти однакові. Навіщо роздмухувати вогонь, коли він згас.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для небайдужих - фоторепортаж про IV Міжнародний фестиваль юних поетів і прозаїків, митців малюнку і фото «Рекітське сузір'я» дивіться на http://www.transatlas.com.ua/index.php?what=fotoreport&mode=showrep&which=74

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Печений Русин Тарчинець працює у "ворожому" галицькому Львові? Ци сесе не тот Тарчинець?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    пане "Закарпатець", жаль, що ви так назвалися, підібрали б інше імя. Ви зайдіть на цей сайт і прочитайте матеріали про фестиваль. Якщо ви не черства і безсердечна людина, то зрозумієте, чи варто так висловлюватися про людей, що безкорисливо роблять добро дітям, єднаючи їх, таких різних, з усієї країни. Я особисто спілкувався з цією людиною, був на дитячому фестивалі і знаю, що говорю.