ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З'явилося фото 31-річного наркоторговця на прізвисько Муча, якого вчора розстріляли в Мукачеві... Поранений помер у лікарні (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    100 переглядів
    Вбитим наркоторговцем виявився Іван Мучичка, відомий також на прізвисько Муча

    Вчора, 12 березня, помер 31-річний чоловік, який був поранений в результаті перестрілки в Мукачевому.

    Як вже повідомлялося, чоловік отримав поранення у стегно, де була пошкоджена артерія, внаслідок чого він втратив дуже багато крові.

    Його серце вже один раз зупинялося, та його реанімували. Згодом лікарі повідомили, що його мозок отримав серйозні пошкодження від нестачі крові.

    Про це підтвердили у лікарні. 31-річний мукачівець помер о 21:35 годин.

    Із джерел у правоохоронних органах стало відоме ім’я підстреленого хлопця. Ним виявився Іван Мучичка, відомий також на прізвисько Муча. Дане ім’я також вказують численні користувачі соцмереж, які активно коментують резонансну подію.

    За інформацією прокуратури міста Мукачева, поранений був раніше судимий за вчинення кримінального правопорушення пов’язаного з наркотиками, відтак найперше однією з причин конфлікту слідство розглядає саме кримінальне минуле потерпілого.

    Нагадаємо, 12 березня відбулася перестрілка в мікрорайоні «Пентагон» біля школи № 16 між групою молодих людей і місцевим жителем. Молоді люди були озброєні вогнепальною зброєю, місцевий житель — вибухівкою. Останній в ході перестрілки отримав поранення в ногу. У лікарні повідомили про вогнепальне поранення стегнової артерії. У нього в руках перебувала розірвалася граната.


    mucho2.jpg


    Раніше, ми повідомляли Всі подробиці кримінальних розбірок у Мукачеві. З'явилися фото пораненого наркоторгівця "Мучо" (ВІДЕО, ФОТО)

    Нагадаємо, Підозрювані у стрілянині в Мукачеві намагалися втекти в Словаччину (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору