ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Анджеліна Джолі застала чоловіка з нянею прямо на кухні... Доки жінки нема вдома, Бред Пітт розважається з нянею! (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    124 переглядів
    Варто було йому відправитися до басейну, як дівчина вже плавала в ньому!

    40-річна популярна американська актриса Анджеліна Джолі вирішила звільнити няню своїх дітей.

    Інсайдери стверджують, що Енджі застала няню фліртує з її чоловіком, і цього вистачило, щоб через три хвилини жінка залишилася без роботи, передає Корупція.Стар

    "Енджі була задоволена персоналом, який найняла для нагляду за дітьми. Звичайно, багато хто хотів працювати з їх знаменитою родиною, і відбір був дуже жорстким. Здавалося, все будуть дорожити такою роботою. Бред завжди був дуже доброзичливим з усіма, хто працював на його сім'ю, але навіть він почав помічати нав'язливість няні їхніх дітей, яка буквально в очі лізла зі своєю дружбою. Анджеліна розуміла, що між її чоловіком і нянею нічого не могло бути, але її почала дратувати підвищена увага дівчини. Куди б Бред не йшов, няня була поруч, варто було йому відправитися до басейну, як дівчина вже плавала в ньому. Підозри Енджі перейшли в параною. Останньою краплею стало те, що вона застала чоловіка і няню на кухні. Бред був тільки що з душу в одному рушнику, він наливав собі сік з холодильника. Няня також була на кухні, вони мило базікали, посміхаючись один одному", – розповів інсайдер.

    Джолі вирішила не стримувати себе і почала сваритися з нянею, після чого відразу звільнила дівчину.

    Відзначимо, що зараз пара переїхала до Великобританії. Як повідомляють ЗМІ, Бред Пітт і Анджеліна Джолі живуть там разом зі своїми дітьми. Ось тільки в їхньому новому будинку стався потоп. Акторам довелося переїхати в готель.
    Нагадаємо, в Ужгороді п’яна мати всю ніч спала під лавкою, а поруч, у візку плакало місячне немовля...!


    dzh2.jpeg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору