ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

24 грудня студенти УжНУ отримають стимулюючі стипендії від Ужгородського коньячного заводу та Спілки молодих соціалістів Закарпаття

    26 апреля 2024 пятница
    49 переглядів

    У понеділок, 23 грудня, 65 студентів-сиріт Ужгородського національного університету отримають банківські пластикові картки на отримання соціально-стимулюючої стипендії, започаткованої Ужгородським коньячним заводом спільно зі Спілкою молодих соціалістів (СМС).

    Про те, чому презентований ще в серпні проект почав працювати у грудні та які перепони цьому були розповість директор ОП УКЗ Володимир Гісем, голова ЗОО СМС Василь Граб, проректор з навчально-виховної роботи Ольга Гвоздяк та голова студентського профкому УжНУ Володимир Марцинів.

    Згідно проекту, розробленим СМС, передбачається виплата стипендій студентам-сиротам та напівсиротам, яка становить 300 грн. Стипендія складається з двох частин. Перша вплачується як матеріальна допомога, а друга — як стимулююча. Тобто, чим краще вчитиметься студент, тим більшу стипендію він отримуватиме. Передбачається диференціація виплат для сиріт та напівсиріт. Наприклад, студент-напівсирота додатково до матеріальної допомоги, студент-напівсирота в разі складання сесії з оцінкою не нижче середнього балу «добре» отримує 100 грн., 200 — в разі складання сесії на «відмінно».

    Фінансування довгострокового проекту взяв на себе Ужгородський коньячний завод, який очолює депутат Закарпатської обласної ради від СПУ Володимир Гісем. Організаційну роботу виконала Закарпатська Спілка молодих соціалістів.

    Урочисте вручення стипендій відбудеться в приміщенні ресторану «Тиса», що у селі Минай, о 14.00. Запрошуються представники всіх ЗМІ.
    Ужгородський коньячний завод та Спілка молодих соціалістів Закарпаття започаткували стимулюючі стипендії для студентів УжНУ
    Молоді соціалісти Закарпаття взялися допомогти Хустській територіальній організації Українського товариства сліпих
    Молоді соціалісти Закарпаття навчалися й відпочивали на Одещині
    Спілка молодих соціалістів Закарпаття організувала прибирання берегів річки Уж

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору