ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

АМКУ: Регіонал Костусєв не хоче вступатися кріслом для Жванії

    04 июля 2024 четверг
    26 переглядів

    Голова Антимонопольного комітету України Олексій КОСТУСЄВ заявляє, що розгляд Верховною Радою питання про зміну голови АМК буде незаконним.

    Як повідомили УНІАН у прес-службі АМК, про це він заявив у зв’язку з численними зверненнями представників ЗМІ до Антимонопольного комітету щодо можливого призначення на посаду голови Комітету Давида ЖВАНІЇ.

    «Відповідно до законодавства, призначення можливе лише на вакантну посаду. На сьогодні я продовжую працювати головою Антимонопольного комітету. Більш того, термін моїх повноважень збігає лише в липні цього року. Заяви про звільнення мене із цієї посади я не подавав. До того ж, згідно зі статтею 9 Закону України «Про Антимонопольний комітет України», передбачено лише дві підстави для дострокового припинення моїх повноважень: за станом здоров’я та в разі вчинення злочину. Таким чином, жодних законних підстав для мого звільнення, а відтак і призначення на посаду іншої особи, немає. За таких умов розгляд цього питання Верховною Радою буде незаконним”, - наголосив О.КОСТУСЄВ.

    Разом з тим він заявив: “Я чітко визначився щодо своєї подальшої долі і буду працювати у парламенті” (УНІАН: О.КОСТУСЄВ є народним депутатом від Партії регіонів). Однак, за словами О.КОСТУСЄВА, він на сьогодні не подав заяву про звільнення з посади голови Антимонопольного комітету, “тому що мені болить подальша доля Комітету і його колективу, який я створював впродовж сімох років”.
    Нові урядові призначення на теплі затишні місця
    Антимонопольники мають претензії до ряду підприємств Закарпаття
    В Закарпатье — "коньячные" разборки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору