ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Антимонопольники мають претензії до ряду підприємств Закарпаття

    02 мая 2024 четверг
    52 переглядів

    Закарпатське обласне відділення АМКУ оштрафувало державне виробниче підприємство технічної інвентаризації по Воловецькому району на 3 тис. грн. за зловживання монопольним становищем. Так, протягом 2004–2006 рр. та першого півріччя 2007 року під час встановлення фізичним та юридичним особам Воловецького району плати за надані роботи та послуги підприємство керувалося документом, який втратив чинність.

    Зокрема, Збірником норм часу на роботи з державної реєстрації права власності та технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна. Оскільки це призвело до встановлення економічно необґрунтованої плати за ці послуги, Відділення застосувало санкції.

    Обласні антимонопольники також порушили справу проти ВАТ “Агропромислова група “Закарпатський сад” за ознаками недобросовісної конкуренції. Як з’ясувало Відділення, під час виготовлення та реалізації своєї продукції товариство неправомірно використовувало найменування коньяк “Карпатський”. Такі дії товариства можуть призвести до змішування з діяльністю загальновідомого орендного підприємства “Ужгородський коньячний завод”, яке має пріоритет на використання цієї назви. Наразі Відділення проводить розслідування.

    Окрім того, Закарпатське обласне вііділення АМКУ рекомендувало виконкому Холмківської сільради припинити неправомірні дії. Так, рішенням №187 від 19.03.2007 виконком погодив для однієї категорії споживачів різні тарифи на послуги централізованого водопостачання, які надає Ужгородська дистанція водопостачання ДТГО “Львівська залізниця”. Тобто, вартість 1 куб. м води для споживачів, які мають лічильники води та для тих, у яких вони відсутні, була різною. Отже, цим було фактично легітимовано дискримінаційні тарифи для населення. На вимогу Відділення, виконком має переглянути зазначене рішення у 10-денний термін, повідомляє офіційний сайт АМКУ.
    В Закарпатье — "коньячные" разборки

    Цінова ситуація, з якою не можуть розібратися не тільки на Закарпатті...
    Антимонопольники оштрафували ДАІшників Закарпаття на 3 тис. грн. — за зловживання монопольним становищем
    З громадян України незаконно брали гроші за довідки про судимість для отримання закордонних паспортів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Смішно крізь сльози. "Штрафні санкції" таких мізерних розмірі це для них як каже народ :"По пиз... мішалкою". Ось якби їх підвести під статтю Кримінального Кодексу - за зловживання службовим положенням - іншим вже не кортіло б.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДЛя того щоб "підвести" під статтю КК потрібні підстави. Мацкалі вже на "підводилися" у 1917-1990 роках.