ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Активісти вимагають від НАЗК перестати гальмувати розгляд справи в.о. голови Фонду державного майна Віталія Трубарова

    02 мая 2024 четверг
    Аватар пользователя Лара-блогер

    НАЗК гальмує розгляд декларації Трубарова

    У вівторок, 11 грудня, під стінами Національного агентства з питань запобігання корупції відбувається акція протесту під гаслом "Хто гальмує справу Трубарова?".

    Про це повідомляє кореспондентка АСПІ.

    Активісти організації "Невідомий патріот" прийшли до НАЗК вимагати результатів перевірки декларації чинного в.о. голови Фонду державного майна Віталія Трубарова.

    НАЗК гальмує розгляд декларації Трубарова

    Як повідомив очільник організації Сергій Антонов, НАЗК розпочало перевірку його декларації ще в квітні, вона мала тривати 60 діб.

    "Перевірку потім продовжили і досі вона триває. Ми підозрюємо, що хтось з чиновників НАЗК взяв хабар у Трубарова, щоби не розганяти його справу", - заявив організатор.

    https://youtu.be/DRAYzwI5Rf8

    https://youtu.be/HE4mgLmyH8g

    Крім того, Антонов додав, що за їхньою інформацією, Трубарова вже планують знімати з посади, в Кабміні навіть почали шукати йому заміну. Проте відбудеться це лише після приватизації "Центренерго".

    Він разом з кількома народними депутатами прийшли до агентства саме в цей день - прийомний день голови НАЗК Олександра Мангула.

    НАЗК гальмує розгляд декларації очільника Фонду Держмайна Трубарова

    Зокрема, за результатами зустрічі, народний депутат Михайло Головко повідомив, що перевірка декларації Трубарова вже завершена і у п'ятницю на засіданні агентства це питання має бути винесено на порядок денний.

    Активісти заявили, що чекатимуть до наступної п'ятниці, якщо у справі Трубарова не буде жодних зрушень, вони обіцяють перейти до більш радикальних заходів.