ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Черговий розпил від Кличка

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Кирило Сахнюк

    Минулого року заговорили про необхідність в капітальному ремонті дитячих майданчиків Києва, зокрема, в Маріїнському парку. Сам опис проекту на сайті виглядав багатообіцяючим і на старті вартість проекту оцінювали в 1,7 млн. гривень. Через що, за підсумком, проект отримав величезну підтримку з боку громадськості, і, врешті-решт, був прийнятий до реалізації Київрадою.
    Але в кращих традиціях столичного мера, як тільки прийняли проект, його вартість зросла до 6,4 млн. гривень. І до удачі правоохоронних органів, коли вони відкриють справу за підозрою розкрадання коштів або, простіше кажучи, розпилу грошей, то відразу побачать величезний банер біля входу в Маріїнський парк, де написано великими літерами – "за дорученням мера Києва Віталія Кличка".
    А щоб зрозуміти, чому позитивна ініціатива опинилася в зоні ризику, можна подивитися, хто виграв тендер і став підрядником для реалізації проекту. Вибір припав на ТОВ "СІВІН ТРАНС" - стабільних учасник численних кримінальних проваджень. Таких як: розкрадання 20 млн. гривень з місцевого бюджету, які виділялися на розвиток інфраструктури в нашій столиці, створення фіктивних рахунків для виведення їх за межі України і так далі.
    Сьогодні ні для кого не стане подивом, якщо після ремонту в Маріїнському парку відкриють кримінальне провадження. Від ТОВ "СІВІН ТРАНС" давно не чекають нічого хорошого, адже розкрадання для них – стабільність. Тим більше, коли все відбувається під крилом мера Кличка, який покрив вже не один розпил бюджету.
    Майданчик добудований, Кличко попіарився на позитивній новині. Саме час правоохоронцям все перевірити.