ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк про побиття дівчини: вона кидалася на мене, як пантера

    05 мая 2024 воскресенье
    Аватар пользователя Admin 1

    Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк заперечує те, що він побив дівчину-агітатора громадської ініціативи "Фронт змін".

    Як повідомляє прес-служба "Фронту змін", Ратушняк заявляє, що ніколи не бив жінок, і дівчина сама накинулася на нього.

    "Хіба у неї є побої? По-перше, я ніколи в житті жодну жінку не вдарив. По-друге, вона дійсно накинулася на мене, і порвала сорочку, обдряпала мене нігтями. Я відштовхував її від себе. Вона шість або сім разів кидалася на мене, як пантера", - заявив Сергій Ратушняк.

    Як розповіла сама постраждала Наталія Бутимко, мер підійшов і відразу ж почав пред'являти претензії, по якому праву вона перебуває у наметі.

    "Спочатку я не впізнала, що це мер, - розповіла дівчина. - Він підійшов відразу з претензіями, чому я тут знаходжуся, чи маю я на це право. Він сказав, що я загаджую площу, яку він побудував для людей".

    За словами свідків інциденту, мер почав нецензурно висловлюватися, розкидати речі, стільці і перекидати намет. Коли ж активісти руху пояснили мерові, що у них є всі дозволи і попросили його пред'явити документи, він накинувся на одну з дівчат і почав душити. Штовхнувши з усієї сили дівчину на землю, Сергій Ратушняк заявив шокованим свідкам, що це не він, а вона побила його. Після чого мер спокійно сів у джип і поїхав.

    Як повідомляла Tochka.net, "Фронт змін" звинувачує мера Ужгорода в нападі на дівчину-агітатора, а також закликає правоохоронні органи провести об'єктивне розслідування інциденту.