ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Невідомі активісти вимагають від МСЛ позбавитись своїх російських власників

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Викривач Корупції

    Невідомі активісти продовжують громити офіс лотерейної компанії МСЛ, даючі керівництву компанії зрозуміти, що вони не залишать їх у спокої поки ті не позбавляться своїх російських власників.

    Про свої вчинки вони анонімно повідомляють ЗМІ – розсилаючи їм відео зі своїх акцій/ погромів. Так на черговому надісланому відео видно, як в ніч з 15 на 16 серпня, молодики із закритими обличчями за лічені секунди, можна сказати професійно і організовано, розписали стіни написами «сепаратисти», розбили вікна та зникли.

     

    https://youtu.be/jff2U6oja74

    Що правда, на ранок написи на фасаді будівлі вже були зафарбовані, а розбиті вікна затягнуті поліетиленом.

    Активісти не залишили жодного повідомлення чи звернення до керівництва МСЛ. Проте раніше таке звернення вже було від представника громадської організації «Невідомий патріот» Євгена Строканя, яке він викладав на сторінці організації в Fecebook. В своєму «Зверненні до керівництва МСЛ», а саме до генерального директора МСЛ Георгія Ложенко, Євген аргументував своє негативне відношення до гральних закладів МСЛ і висловив свою непохитну позицію:

    “Ми організація “Невідомий патріот” качали і будемо качати гральні заклади.

    Ви належите кацапським власникам! У вас більше 70 % власності знаходиться в Росії. Ви витягуєте гроші в українців і заробляють на цьому саме наші прямі вороги яких ми вбиваємо на Донбасі

    Ми звичайно не можемо цього допустити. Я нагадаю, саме зараз йде війна і гинуть люди. І кацапи наживаються на довірливих українцях за допомогою гральних закладів. І ви, як раз, представник гральних закладів.

    ....

    Повторю, ми будемо нищити гральний бізнес всіма можливими способами.

    ....

    Мої аргументи ви почули: ви нищите сім’ї, ви знищуєте людей, ви заробляєте гроші кацапам, нашим ворогам.

    Відповіді від вас не потрібні геть зовсім ніякі. Я розумію що ви працюєте проти моєї Батьківщини за яку я і мої побратими проливали кров. Тому відповіді від вас я не чекаю.”

     

    Проте, через деякий час відео зі сторінки було вилучено. Про причини організація не повідомляла. Залишається лише здогадуватись, чи вони домовились і примирились з керівництвом МСЛ, чи таким чином вирішили відвести від себе підозри.

    В той же час, в мережі з’явилось нове відео з радикально протилежною позицією під назвою “Хай живе МСЛ!”. Виклали його на Facebook сторінці Всесвітньо-Броварське Телебачення та на їх каналі Youtube. В відео Олексій Сердюк розповідає про своє знайомство з керівництвом і про нібито непричетність російських олігархів до керівництва лотерейника. Така позиція не залишилась поза увагою суспільства і обурені користувачі Facebook і глядачі Youtube каналу навели автору факти і щодо російських власників, в тому числі й на програмне забезпечення яке використовує МСЛ, і нагадали про накладені санкції РНБО, і в загалі про те що їх ліцензія закінчилась ще в 2014 році і працюють вони поза законом, а щодо сплати податків, то сплачують їх не МСЛ, а наймані співробітники, МСЛ лише їх перераховує. Жоден аргумент користувачів автор відео прокоментувати компетентно не зміг. Проте реакція на це відео наочно показує відношення українців до так званого лотерейного бізнесу компанії МСЛ – воно негативне і люди не розуміють чому організація власники якої російські подані, без ліцензії продовжує спокійно заробляти на українцях.