ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Патологічна система влади в Україні протирічить Божим Заповідям!

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    петро мав можливість залишитися в наших серцях на тисячоліття, а обгадив себе і рідню, як дрібненький хворий клептоман! Ніхто з його нащадків не буде мати шансу попасти в історію, як порядна людина на відміну від поколінь американських та європейських Президентів!
    Владні мужі рахують, що Бог наділив їх владою для набивання карманів, а Бог випробовує їх і нас на любов до влади, слави і грошей, на відміну від Любові до Бога і Любові до ближнього.
    Бажанням влади, слави і грошей боліє не лише наш президент, а і 99% держслужбовців і депутатів України всіх рівнів, каждосекундно забуваючи що рано чи пізно треба стати перед Всевишнім і відповісти за свої злодіяння!
    В Україні побудована система влади і силові структури таким чином, що вони притягують лише хворих людей: клептоманів, аферистів, садистів, кар'єристів, підорасів і люба нормальна людина у їхній спільноті розглядається як біла ворона.
    Саме страшне, що система сама себе захищає, відновлює, удосконалює, відмітаючи і присікаючи малу можливість на служіння народу.
    Тому дурно тішити себе тим, що зміна однієї людини змінить відлажену систему насилля над особистістю! Система влади України відлажена на знищення любої особистості яка попробує її змінити!