ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чотириногі розбійники розмножуються на Закарпатті

    28 апреля 2024 воскресенье
    56 переглядів

    Заповідні території, яких чимало на Закарпатті, служать не тільки науковим і природоохоронним інтересам, але й сприяють розмноженню хижаків, зокрема вовків.

    Нині, за словами заступника начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Володимира Машури, "поголів'я" сіроманців на Закарпатті перевищує 150 штук. Це значно більше від межі допустимого /оптимальна кількість вовків в області була у 70-х роках 20-30 особин/. Отож якщо не вжити відповідних заходів, то вже улітку наступного року кількість вовків на Закарпатті сягне 500 голів.

    Чотириногі розбійники небезпечні тим, що нападають на свійську худобу та людей, розносять сказ: п'ять районів краю знаходяться на межі надзвичайної ситуації щодо цього захворювання. А 30 жителів Свалявського району, які мали контакт із хворими вовками, тепер проходять курс лікування. Фахівці бачать вихід і в тому, щоб дозволити полювання на вовків іноземним мисливцям, які готові викласти за це по тисячі євро. Ці гроші можна було б використати для розвитку мисливського господарства гірського краю, повідомляє Ярослав ЯДЛОВСЬКИЙ, УКРІНФОРМ.
    П’яти регіонам Закарпаття загрожує сказ! Через нашестя вовчого "народу"
    Закарпаття: 30 мешканців Свалявщини приймають ін’єкції від сказу
    Популяція вовків на Закарпатті зросла настільки, що вони вже загрожують життю мешканців гірського краю
    Вовча пара, яка тероризували селян одного із районів Закарпаття, нарвалася на мисливську засідку

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правильна позиція! А ще нехай іноземці викладуть по шуці баксів за те, що постріляють бродячих собак в Ужгороді! А тут є реальна небезпека для людей: напівздичавілі пси згуртувалися в групи по 5-8 особин й нападають на ужгородців.