ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До Рудьковського не пускають родичів. Соціалісти пікетують Лук’янівський СІЗО

    03 июля 2024 среда
    25 переглядів

    Прокуратура Києва відмовила родичам заарештованого екс-міністра транспорту і зв’язку України Миколи РУДЬКОВСЬКОГО у зустрічі з ним.

    Про це УНІАН повідомила прес-секретар М.РУДЬКОВСЬКОГО Вікторія БУТЕНКО.

    Вона також поінформувала, що М.РУДЬКОВСЬКИЙ просив (кого саме, не уточнила), щоб йому надали спеціальну медичну допомогу у зв’язку з тим, що сьогодні спливає термін, коли йому повинні зняти післяопераційні шви.

    Соціалісти починають акцію протесту «Зупинити правове беззаконня!» у зв`язку із затриманням і взяттям під варту екс-міністра транспорту Миколи РУДЬКОВСЬКОГО.

    Про це УНІАН повідомили в прес-службі Соціалістичної партії України.

    За даними прес-служби, сьогодні, 12 лютого, під стінами СІЗО №13 пройде перший етап акції: понад 200 членів Соцпартії пікетуватимуть Лук’янівський СІЗО з вимогою припинити політичні репресії проти соціалістів.

    13 лютого 2008 року до акції під стінами СІЗО мають намір приєднатися більш як 1000 соціалістів з усіх регіонів України.

    Головна вимога СПУ: скасування судового рішення стосовно соціаліста М.РУДЬКОВСЬКОГО, дотримання в Україні прав і свобод людини.

    Представники СПУ впевнені, що арешт М.РУДЬКОВСЬКОГО – «це приклад політичної розправи над Соцпартією, а сам Микола РУДЬКОВСЬКИЙ відкрито заявив, що справа проти нього «замовлена» Секретаріатом Президента».

    Задержанному Рудьковскому срочно нужна медицинская помощь
    Микола Рудьковський допоможе ужгородській Кам’яниці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору