ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Газовики Закарпаття поскаржилися в прокуратуру на міську владу Ужгорода за самовільний пуск газу в котельні

    23 июня 2024 воскресенье
    92 переглядів

    Через 7-мільйонний борг газовики не дають лімітів блакитного палива теплопостачальним компаніям міста. І навіть встановили пломби на газових кранах. А от котельні на заборону не зреагували - газ використовують, як і раніше. Газовики назвали дії комунальників злочином і звернулися до прокуратури.В Ужгородській мерії кажуть - в п’ятницю вранці пломби з газових кранів на котельнях загадково зникли. Тому й запустили ті, що подають тепло бюджетним установам.

    Сергій Ратушняк, міський голова Ужгорода: «Я зробив обхід і ніяких пломб не побачив. Де не було пломб, ми запалили котельні, і ми в садки, в школи, лікарні дали тепло. Ми не боргуєм, і нам не мають право закривати».

    Запуск котелень міськвлада вважає героїчним вчинком. Газовики думають інакше. Кажуть - теплопостачальні компанії Ужгорода порушують окрім правил безпеки ще й закон.

    Іван Купар, заступник голови правління ВАТ «Закарпатгаз»: «Зараз це є крадіжка газу, який в облік, його неможливо зараз взяти. Ми не можемо його врахувати ні в населення, ні в бюджетну установу, ні, знову ж таки, в підприємство теплоенерегетики. Тому що, знову ж таки, нема цього договору».

    У «Закарпатгазі» кажуть - вони не постачальники блакитного палива. Мерія мала укласти договори на ліміт газу для теплокомунпідприємств із ДК «ГАЗ-Україна».

    Та ужгородські чиновники не хочуть працювати за запропонованою у Києві схемою давальницької сировини.

    Тим часом самовільний відбір газу загрожує зниженням тиску. Тому автономні котли у майже половини мешканців міста можуть і не працювати, повідомляє НТН.
    Ужгород: За позовом мера Ратушняка суд заборонив до вирішення справи по суті припиняти топку в котельнях, самовільно включених міською владою

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Тому автономні котли у майже половини мешканців міста можуть і не працювати..." == :-))) "Бред" (марення по укр.) сывої кобили" - ті котли (автономки) що в квартирах будуть працювати навіть коли тиск знизиться до мінімально допустимого - 60..100мм .. що ви херню людям розказуєте і лобіюєте газовиків? ..звичайно, що газовики будуть розказувати - що треба труби більшого діаметра ставити.. що треба ще багато чого.. проте , всі прекрасно знають, що ті "автономки" споживають набагато менше газу ніж газові плити - але про це всі мовчать.
    =====================
    а тепер запитання (якщо , звичайно , читає хто небудь із мерії) - якщо така п"янка почалась, то чому в школі №19 ще нічого не включено?..чому немає тепла? - а там і моя дитина вчиться... і діти мерзнуть..
    ===========
    бл@дь,.. попандопали хренові, аби потриндіти впусту.. а толку ніякого..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняка продано.
    http://bogakara.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Стількі гівна може насрати ужгородцям тільки Ратушняк.Щоб він згинув брехач зі своім аптекарем Бобіком.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    какие же вы все тут злые....
    аж противно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    попереднику,вилижи раті гузицю,щоб м и були не злі,і нам було тепло,а й підмитись теплою водою спроможні.Вставь зуби щоб був в шоці,а не фшоке.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородцу! У меня дома есть и газ, и тепло.
    А ты – чмо, которое не хочет платить за газ. Ну и мёрзни – уёб..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняка проклято. После него у всех будет и газ и тепло. Ратушняк отстой!!! Ратушняка в отставку в карцер пусть немного сам померзнет! Почему из-за него должен мерзнуть весь Ужгород? Не много ли чести зеку?
    http://bogakara.narod.ru/